Preklad do cestiny z anglictiny

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DRAKE

Preklad do cestiny z anglictiny

#1 Příspěvek od DRAKE »

Ahoj

Zajimam se o anglicky jazyk mnoho let a chtel bych ho nejakym zpusobem uplatnit. O vydelek vubec nestojim. Hledam nejakou knihu, film pocitacovou hru, proste neco, co bych mohl prelozit.

Nevite o necem? Beru cokoliv.

Drake
Ježíš na kříži zaplatil za naše hříchy a tím nás osvobodil od věčné smrti. Platí i pro bastliře :-).
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Třeba datasheet k novějším PIC procesorům. Myslím, že bys na tom i něco vydělal.
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

Můžeš začít s titulky k filmům a mnozí ti budou vděční. Víc než anglicky, je třeba, kupodivu, umět česky, což není tak samozřejmé jak to vypadá.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
DRAKE

#4 Příspěvek od DRAKE »

Datasheety nejsou tak spatny napad. V embedded delam profesionalne. Potreboval bych ale vedet, ktery konkretni typ a jestli to vubec nekdo bude chtit.
Ježíš na kříži zaplatil za naše hříchy a tím nás osvobodil od věčné smrti. Platí i pro bastliře :-).
DRAKE

#5 Příspěvek od DRAKE »

Nejvice by me asi zajimaly nejake knizky.
DRAKE

#6 Příspěvek od DRAKE »

Mel by nekdo zajem o preklad datasheetu k teplotnimu cidlu ds1820, s timhle cidlem jsem se neco nadelal. Preklad tedy bude velmi kvalitni.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jezevec »

Určitě by se hodil.
termit256

#8 Příspěvek od termit256 »

Myslim ze zrovna tohle se na internetu u nejakou dobu povaluje.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jezevec »

Už jsem to našel.
DRAKE

#10 Příspěvek od DRAKE »

Hmm tak nic
hakamusai

#11 Příspěvek od hakamusai »

O překlad datasheetů PIC by určitě byl zájem (jak už je výše psáno).Já bych uvítal 16F877A a 18F4550 :)
Nějký přeložený už jsou zde: http://www.copsu.cz/mikrop/mytest/index ... kropocitac
Wolfik

#12 Příspěvek od Wolfik »

já bych zas uvítal (nejen já) překlady datasheetů a tutorialů k mcučkám na ARMech

trošku mimo téma
Co se ti nejvíce osvědčilo při učení anglického jazyka vedle vycestování do cizích zemí?
DRAKE

#13 Příspěvek od DRAKE »

Rodily mluvci jsou nejlepsi lektori. Take serialy v anglictine jsou super. Navic u me v praci se hodne mluvi i pise anglicky - jsem programator.
Celeron

#14 Příspěvek od Celeron »

No mě by zajímal překlad jedný speciality, Parallax propeller. Tak genialní mikrořadič se jen tak nevidí...
Jirka
Mendor

#15 Příspěvek od Mendor »

hakamusai píše:Já bych uvítal PIC16F877A

Tadyho máš...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“