Poplatky skylink

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Poplatky skylink

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Tak mám nějaký ten měsíc zato , že poplatky za sat jsou 29,- Kč měsíčně . Nyní mi dorazila složenka na 498,- na rok . Asi budu muset znovu do školy , by mi vrátili školné , neb se nemohu dopočítat . :cry:
scorpions-cz

#2 Příspěvek od scorpions-cz »

Od února jsou poplatky 33Kč,ale ty KU..Y ti to za tu cenu dají když zaplatíš na 2 roky nebo když si to dáš na SIPO nebo měsíčně inkasem.
omegatv

#3 Příspěvek od omegatv »

Si si nevšimol že sa zmenil kurz Kč k Euro o 2,50 a poplatky su v Euro, vam to prepočitavaju podla kursu.
...Laco...
tomaw

#4 Příspěvek od tomaw »

Naposledy upravil(a) tomaw dne 29 srp 2014, 14:46, celkem upraveno 1 x.
KUBO

#5 Příspěvek od KUBO »

Mesačne 1,2 Eur len SIPO alebo Inkaso z účtu (prvý mesiac zdarma)
12 mesiacov 19,2 Eur všetkými štandardnými platobnými metódami
24 mesiacov 28,8 Eur všetkými štandardnými platobnými metódami

zdroj
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
monterjirka

#6 Příspěvek od monterjirka »

Pokud někdo chce nějaký ten program navíc, je to jeho volba, jestli si těch pár kaček připlatí.
Pokud si ale někdo pořídil satelit proto, že v místě jeho bydliště je problém přijímat DVB-T, slibovali mu, že to je základní investice a pak už kouká zadarmo a od té doby si musel koupit novou kartu, někdy i nový přijímač, pak si řekli o servisní poplatek, který si klidně zvýšili a ještě podivně navýšili při roční platbě, je to pořádné svinstvo!!!
Ovšem zkuste oslovit své "volené zástupce"! Např. taková MUDr. Emmerová, každý měsíc kromě platu senátorky bere z vašich daní i peníze za práci ve stálé senátní komisi pro sdělovací prostředky.
Má zmapovaný Plzeňský kraj, který tak trochu v komisi zastupuje, přenesla do práce komise pravdu o tom, jaké jsou v pohraničí problémy?
kokun

#7 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše:Zdravím přispívající . Tak mám nějaký ten měsíc zato , že poplatky za sat jsou 29,- Kč měsíčně . Nyní mi dorazila složenka na 498,- na rok . Asi budu muset znovu do školy , by mi vrátili školné , neb se nemohu dopočítat . :cry:

8O
Ty jsi tady nový, anebo jen nečteš?
Jsou tady nejméně dvě výživná vlákna k tomuto tématu:
Zpoplatnění platformy Skylink, CSlink
Výměna karet CS Link

Za á 29,-Kč/měsíc to bylo pouze do konce ledna tohoto roku. A bylo jedno jakým způsobem jsi platil (měsíčně přes SIPO, převodem z účtu, ...; anebo zaplatil na rok dopředu složenkou).
Byla ale možnost (zase jen do toho konce ledna) zaplatit i na několik let dopředu (v té ceně á 29,-Kč/měs.) - teď už je (bohužel) nejvýhodnější jen zaplatit na 2 roky dopředu za 768,-Kč (tj. 32,-Kč/měs.) dle této tabulky.
Jinak teď cáluješ těch "tvých" 498,-Kč/rok (tj. 41,50/měs.), anebo navést na SIPO á 33,-Kč/měs. :cry:

Jinak zřejmě způsob, jak "donutit" uživatele k placení některého z balíčků a tím "ušetřit" na POSER (serpo - servisní poplatek).
Honza - kokúň

#8 Příspěvek od scorpions-cz »

Ono s tím balíčkem programů je to teď taky zlodějina. Pokud máš zaplacený servisní popl. např. na dva roky a v průběhu si připlatíš třeba na půl roku nějakej balíček,tak se ti ten servisní už o ten půl rok neprodlouží.
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Ne kokune nečtu , neměl jsem potřebu . Toto jsou totiž mé první poplatky . A když se toto při jejich zavedení kdysi probíralo , tak šlo právě o 29,- . A jako důchodce by jsi se měl uklidnit , aby Ti při vypadnutí očí nepraskla žilka . :D
Milan_F

#10 Příspěvek od Milan_F »

kokun píše:Jinak zřejmě způsob, jak "donutit" uživatele...

..pořídit si šarika od našich východních bratrů. Podle serveru se dá koukat na komplet všechny programy od 3USD (porovnej Skylink Komplet za 1100,-Kč). Má to ale i svá jistá rizika...

scorpions-cz píše:Ono s tím balíčkem programů je to teď taky zlodějina. Pokud máš zaplacený servisní popl. např. na dva roky a v průběhu si připlatíš třeba na půl roku nějakej balíček,tak se ti ten servisní už o ten půl rok neprodlouží.

Jsem si předplatil dvakrát na jeden měsíc a serpo se vždy prodloužilo.
kokun

#11 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše:Ne kokune nečtu , neměl jsem potřebu . Toto jsou totiž mé první poplatky . A když se toto při jejich zavedení kdysi probíralo , tak šlo právě o 29,- . A jako důchodce by jsi se měl uklidnit , aby Ti při vypadnutí očí nepraskla žilka . :D

Často je vytýkáno především nováčkům, že nečtou, ale nečte ani Team boss "koktavej" (ani když potřebu má) :cry:
A že máš starost o moje oči? No, z toho mám tvoji "mrkev v zimě" :lol:
Honza - kokúň

Zpět na „Nezařaditelné“