Oravan typ- 4333A

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tomáš

Oravan typ- 4333A

#1 Příspěvek od tomáš »

Ještě jsem se chtěl zeptat u výše uvedené oravy mi vysazuje barva a je taky slyšet šum ve zvuku(jak vysadí ta barva).Vždy se to stane až po chvilce jak to naladím na nějaký program. A ještě bych se chtěl zeptat k čemu slouží ten spínač který se sepne dvířkama na panelu.Mělo by to doladit?? mám 5 oravanů a většinou to funguje tak že se při zavření dvířek vše rozladí a nejde nic...Předem díky za radu.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Taky by to mohla dělat u této televize stabilizace ladicího napětí. Naměříš ho na tuneru.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jef111 »

To vysazování barvy bude nejspíš způsobené bar. dekodérem (tuším modul F), často stačí doladit cívky nebo ten kapacitní trimr.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
urbanek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od urbanek »

Do dekodéru (modul P) bych zatím nevrtal. Dělá to na všech předvolbách? Pokud to dělá jen na některých, má to na svědomí právě předvolba - častá vada u TV s předvolbou LPA8.
miroja

#6 Příspěvek od miroja »

Ak mas na dekoderi farby (modul P) kondenzatorovy trimer 33 pF tak ho nahrad kondikom 27 pF. Stavalo sa, ze stracal kapacitu.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“