Televize LIBUŠE
Moderátor: Moderátoři
Televize LIBUŠE
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Jinak s tou výměnou násobiče - vždy, když vyměnuješ násobič u této TV, tak zkontroluj všechny spoje okolo trafa, hlavně kondenzátor v kolektoru tranzistoru...
Stalo se mi, že byl upálený vývod od toho kondenzátoru a zničil jsem na tom 3 VN násobiče, než jsem na to přišel (nebylo to vidět).
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ty moduly se asi s tou úpravou nedělaly, protože ty úpravy byly (teda aspoň co jsem viděl já) nepochybně amatérské. Možná, že se v průběhu výroby na ten nedostatek přišlo a začaly se dělat přímo při výrobě.
www.sigmaphon.cz
jef111 píše:To je teda divné, protože já jsem jich už opravoval opravdu hodně (možná že bydlím právě v tom kraji).
Ty moduly se asi s tou úpravou nedělaly, protože ty úpravy byly (teda aspoň co jsem viděl já) nepochybně amatérské. Možná, že se v průběhu výroby na ten nedostatek přišlo a začaly se dělat přímo při výrobě.
Ty moduly byly prodávány už s úpravou pro použití v Libuši pocházely z nějaké novější teslácké telky prodávala je firma v Ostravě na Nádražní přímo ve skladu vím že se musela udělat ještě úprava na hlavní desce telky někde doma bych měl mít schémátko úpravy snad i nějaký ten modul.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
K tomu modulu - ten co popisuješ (z novější tesly) jsem ještě neviděl, ty moduly co jsem viděl byly evidentně původní, ale amatérsky upravené (poznám přece o 20let starší diody a amatérské pájení
www.sigmaphon.cz
TS NOVA Ostrava (www.tsnova.cz).Mnoho zdaru
1. na desce (40) Ablenk Leiterplatte doplnit odpor R6-22ohm/0,25W
2.pin 5 S-modulu (24) odpojit a spojit s volným konce R6 (+50V)
3.pin 13 V-modulu (42) spojit s S-modulem - pin11 - volný.
Pak jen nastavit velikost snímku a vše by mělo fungovat.