Mascom MC2600HD-IRCI
Moderátor: Moderátoři
Mascom MC2600HD-IRCI
Mame zakoupeny prijmac Mascom
MC2600HD-IRCI ted v unoru. Kartu Skylink,
ktera ma byt v poradku, pani ma vse radne zaplacene, prijmac jsem nekolikrat nastavil
do tovarniho nastaveni a pak pouzil FAST SCAN pro predvolene ceske stanice.
Behem unora a ted brezna ji stridave nektere stanice v HD bezi a nebezi, obcas
muze poslouchat i zakodovane stanice,
vsechny ceske programy v HD ji bezely zhruba 14 dni, pak treba nejdou CTcka nebo Nova, Prima
a to se strida, temto vecem nerozumim,
tak jsem prijmac odnesl do prodejny, kde mi bylo receno ze je v poradku. Nevim jak mohu stare pani pomoci? Diky za radu David
jestli ano ,tak že by zastaralý SW?
Myslím to tak,že by nepřicházeli korektně zápisy na kartu
(nebo že by ten přijímač ani neuměl korektně pracovat s kartou? tento přijímač vůbec neznám) :-/
E42 nebo 38? To ted nevim, ale vzdycky je zatim napsano, ze neni signal. Je tam dole zeleny a zluty prouzek, zeleny je myslim oznacen S a zluty je Q, tak v dobe kdy program nebezi je prouzek S plny, vybarveny a Q chybi, kdyz jsou oba prouzky,
program funguje, karticka je vlozena primo
do prijmace, neni tam takova ta "PCMCIA"
karta, do ktery se pak karticka vklada.
Satelitum vubec nerozumim, ale ten pan v prodejne rika, ze ten prijmac se naladi automaticky, coz je sice pravda, ale ? Jak jsem psal v predesle zprave, aspon ten cesky balik programu, by mohl cely bezet bez vypadku signalu?
- scorpions-cz
pak jeste nejde Barrandov, NOva Cinema,
Fanda, nerozumim? Pred tydnem slo vsechno ... Predtim fungovala CTcka a nesla
NOVA a PRIMA, ted je to prohozene, dobra bramboracka, vsechny poplatky ma pani zaplaceny, jak bych mel dale postupovat?
Zkusil bych sehnat jiny prijmac, ale nevim jestli Tim nezmenim neco na te jeji prijmaci karte, kdyz ji prohodim s jinym pristrojem.
Diky za napad... chyba je E42-38 neni signal
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Já doporučuji provést reset na tovární nastavení s vymazáním programů a nové ladění.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich