orava 448 +pruhy na obrazovce

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#31 Příspěvek od rnbw »

Meral si ESR?
tomáš

závada

#32 Příspěvek od tomáš »

A ještě jednu věc jsem zjistil -nejde teletext jen to pruhuje šikmé pruhy to dělá.Není to tím TDA 4580 videoproc. Zkoušel jsem se ho dotknout za provozu a je celkem dost teplý40-50c To už by ale byla asi drahá závada :cry:
tomáš

závada

#33 Příspěvek od tomáš »

Jo měřák mám na ESR a stejnak jsem ten elyt teda vyměnil ,ale vše je při starém :roll: obraz jsem už trimrama vyrovnal ale stále to po chvilce vysadí obraz a za moment vypne ...
maf3

pruhy na obrazovce

#34 Příspěvek od maf3 »

Je to 100%obrazovka.
jef111
Kontaktovat uživatele:

Re: pruhy na obrazovce

#35 Příspěvek od jef111 »

karellaja píše:Je to 100%obrazovka.

Já bych si nebyl až tak jistý, i když je to možné. Ale pokud jde obraz normálně tak teda nevím. Většinou když je vadná obrazovka tak se ji ani nepodaří pořádně rozsvítit (resp. ano, ale se zpětnými běhy, mdlým obrazem ap.).
To:tomáš
Zkus ještě otestovat ty katody uzemněním, pokud budou svítit pěkně tak bych na obrazovku nevsázel. Zkus třeba ještě poklepat na hrdlo té obrazovky za provozu (samozřejmě ne tak abys ji rozbil :lol: ). Pokud by tam docházelo ke zkrazu mezi mřížkami tak by se to poklepem mohlo projevit (tzn. TV po poklepu vypne).
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“