Jak zapojit central???

Manuály, rady a návody z oboru zabezpečovací techniky a elektrické zabezpečovací signalizace (EZS)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vitas

Jak zapojit central???

#1 Příspěvek od Vitas »

Cau chlapi... V aute mam alarm Jablotron CA-300p na dalkovy ovladani. Ted jsem si koupil centralni zamykani na klic Saca 500 a nevim,jak ho zapojit, aby dostaval signaly pro otevreni a uzamceni od alarmu. Zkousel jsem to pripojit (z centralu i alarmu vedou dva draty), ale nefungovalo to. Nastovoval jsem i alarmu ruznou delku signalu pro central...A nic... Mohl byste mi prosim Vas nekdo poradit??? Diky...

NEZAKLADAJ DUPLICITNE TEMY
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Kouni do manualu od jablotronu. Central funguje tak ze proste jeden dorazovy kontak prizemnis. Proste impulz na jeden drat zamkne a impulz na druhem odemkne. Ty alarmy to tusim neumi ony maji jen nejaky datovy vystup na ktery prihodis rozsirujici vykonovou jednotku a az ta to ovlada ale to se tam doctes. jinak priste to staci napsat jednou.
Internet - metla lidstva
vitas

#3 Příspěvek od vitas »

Ja do manualu kouknul, ale nic zazracnyho jsem nevycetl... Je tam schema... Jeden drat uzamknout, druhej odemknout... Pak je tam napsany, ze to vydava jen signaly pro ridici jednotku. ja si myslim, ze ta jednotka je v tom centralu na klic. Ale jak to zapojit??? Selsky rozum mi nepomohl, kdyz jsem ty draty z alarmu a centralu proste spojil.
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

Tedka jsem se docetl, ze by mozna bylo potreba releoveho bloku...
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

JJ presne to je ten rozsirujici modul pokud uz jsi neodcudil ten datovy vystup alarmu. Chce to nejdriv cist navody :wink:
Internet - metla lidstva
Vitas

#6 Příspěvek od Vitas »

Moc Ti dekuju...
tibi

#7 Příspěvek od tibi »

jasne popisujes ze z centralu ti idu dva vodice a tiez z alarmu.nerozumiem ti dobre ake to mas vlastne zapojenie.posli sem schemu a poradim ti.
Raptor181
Moderátor

#8 Příspěvek od Raptor181 »

Jasne, daj sem schemu a to bude asi najlepsie....

Ak ma RJ CZ dva droty s ktorymi sa ovlada zamknutie a odomknutie, a RJ Alarmu ma tiez dva droty alebo jeden ktorym sa ovlada central, tak nevidim problem, preco by tam mal ist releovy blok. Nikdy som ho nepotreboval.

Iba raz pri BMW kde som dve relatka pouzil ako odpajac.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „Zabezpečovací technika“