Indukční deska mora MIT600FF, chyba E4

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PecaSz

Indukční deska mora MIT600FF, chyba E4

#1 Příspěvek od PecaSz »

Ahoj, prosím o radu. Varná deska hlásí E4 v návodu je uvedena chyba konfigurace varne desky.Obraťte se na autorizovaný servis. před 14 dny mi bylo vyměněno napájení a opět to začíná znovu blbnout.
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

Záruka na práci je při opravě 2 měsíce.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
PecaSz

#3 Příspěvek od PecaSz »

bylo to opraveno v zarucni opravě, jenže to začíná znovu. už jsem znovu volal servis mora.
PecaSz

#4 Příspěvek od PecaSz »

jen je problém, co když se zrovna závada neprojeví. momentálně to moc neblbne, jenže předtím to taky tak začalo až se nedalo ani vařit
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pořád dokola ten samej problém - každá elektronika potřebuje zdroj a ten ze známých důvodů začne časem blbnout... Kdoví, co tam vyměnili.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kejki

#6 Příspěvek od kejki »

natoč video a argumentuj, že vadu neodstranili, že chceš odstoupit od smlouvy. To by mohlo zabrat.
PecaSz

#7 Příspěvek od PecaSz »

Ahoj, prosím o radu.

08.04.14 jsem nahlásil další reklamaci že to hlásí E4. 3 dny na to tady byl opravář a zkoušel konfiguraci varné desky bez uspěchu. závada stále přetrvává. do opravenky vypsal konzultace s MOROU.
02.05.14 zde byl znovu jiný opravář a po výměně dotykových tlačítek byl problém s konfiguraci. takže deska byla odvezena dne 2.5.2014 odvezena k dílenské opravě. a teď jim zbívá 6 dní na opravu. mám možnost nějakého žádání vrácení kupní ceny, když to nestihnou opravit do 30 kalendářních dnů? zakoupena byla dne 9.5.2011 a v záručních podmínkách je napsáno "Na všechny typy sporáků trub a vestavných vařidlových desek (mimo modely CLASSIC, OK LINE, PRAKTIK, A PLYNOVA TOPIDLA), výrobce poskytuje po skončení zákoné záruční doby v délce 24 měsíců,dalších 12 měsíců prodlouženou záruku, kdy má kupující právo na bezplatné odstranění vad s vyjímkou, která se týká vzhledových plastových dílů( rukojeť, knoflíky, kroužky a pod.)
ohryzek36

#8 Příspěvek od ohryzek36 »

Nevím, jak to má Mora, ale obyčeně se u těch prodloužených záruk (nad 2 roky) výrobky jenom opravují, t.j. nevyměňují se za nové a ani se nevrací peníze. Všchno by ale mělo být napsané v záručních podmínkách.
Rostav

#9 Příspěvek od Rostav »

Je to tak,jak píše ohryzek36.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“