Muj zesilovač Kenwood K-57 vysila na pasmu AM
Moderátor: Moderátoři
Muj zesilovač Kenwood K-57 vysila na pasmu AM
ok1hga píše:to bude něco staršího, tam spínané zdroje snad ještě nebyly,
ale nejspíš ti to někde "kmitá" . . .
. . . a nebude to zesik po nějakém disidentovi ? není tam zapomenutá "štěnice" ?
ja na to prisel z pocitace se mi vystup dostal do vystupu tuneru a ten to zacal vysilat i kdyz je vypnuty to je zahada hlavne kdyz ten tuner ma vystup a ne vstup ale mohu i nahrat video je to neuveritelny
honzik30 píše:Zjistil jsem ze muj zesilovac Kenwood vysila na AM 1200 KHz ja na to hned nepřisel protoze na teto frekvenci ma vysilat radio dechovka ktere jsem zrovna poustel z internetu pres ten zesilovac a hralo i na strednich vlnach ale kdyz jsem ten zesilovac vypl tak na tech strednich vlnach to prestalo hrat
honzik30 píše:z pocitace se mi vystup dostal do vystupu tuneru a ten to zacal vysilat i kdyz je vypnuty to je zahada
to je teda záhada . . .
nějak jsem se v tom tvým popisu ztratil . . .
co teda vysílá ?
ok1hga píše:honzik30 píše:Zjistil jsem ze muj zesilovac Kenwood vysila na AM 1200 KHz ja na to hned nepřisel protoze na teto frekvenci ma vysilat radio dechovka ktere jsem zrovna poustel z internetu pres ten zesilovac a hralo i na strednich vlnach ale kdyz jsem ten zesilovac vypl tak na tech strednich vlnach to prestalo hrathonzik30 píše:z pocitace se mi vystup dostal do vystupu tuneru a ten to zacal vysilat i kdyz je vypnuty to je zahada
to je teda záhada . . .
nějak jsem se v tom tvým popisu ztratil . . .
co teda vysílá ?
myslim ze jsem asi nasel pricinu vystup meho Macintoshe je prilis silny a dostal se do vystupu toho tuneru a zacal prochazet vystupnimi obvody a pokud tam nekde je civecka s feritem muze to byt pricina myslím že když připojím feritovou antenu na sluchatkovy vystup iMaca a naladim to nekde ze to bude delat to same
honzik30 píše:myslím že když připojím feritovou antenu na sluchatkovy vystup iMaca a naladim to nekde ze to bude delat to same
jo, pokud je výkonový zesik ve třídě "D" a je blbě vyfiltrovaný, klidně to může samo o sobě vysílat . . . .
kmitočet může být stovky kHz a jejich násobky . . .
obecně, různé přehrávače mp3 taky mají konce ve třídě "D" a pak to samé můžou dělat . . . vysílat.
záleží jen na tom, jak kvalitně mají ošetřeny výstupy . . .