Který KB prudí s koncem XP?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Eleman

#16 Příspěvek od Eleman »

jojo4 píše:...a nemám s PC žiadny problém. :D

To nebude jen Avastem, ale i tvým zodpovědných chováním. Mimochodem používám ho na více PC už od dob Win 98. Není ale všemocný, problémy už byly, něco už pustil. Na jednom PC s Win XP připojeným k internetu denně v provozu od r. 2005 bez reinstalu (ale už by to potřeboval :lol: ).
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
satam

#17 Příspěvek od satam »

Avast! Free je dobrý antivirus, ale jak už bylo napsáno, jen základní ochrana. Nepřejte si vědět (Ti znalejší už to ví), co vše najde Malwarebytes Antimalware co Avast nezachytí :twisted:
TAKJAN

#18 Příspěvek od TAKJAN »

Dnes jsem zkusil AVG a našlo čtyři hrozby. Po ME.
serviceman

#19 Příspěvek od serviceman »

Spusť ještě Portable Anti-Malware. Portablová verze bez real-time ochrany může koexistovat s ostatními antiviry bez konfliktů.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Dnes ráno kupodivu 3 aktualizace XP, 2x zabezpečení Woken, 1 x IE a 1x Office 2007. 8O Tak jak je to s tím koncem podpory?
Jenže to má vadu. Včera přístup na ČSOB chodil, dnes ne. :evil: Na helpdesku potvrdili, že to je aktualizací a že to řeší. Prostě z IE se do banky nelze dostat. Z nepodporovanýho Maxthonu bez problému!!! Mě z toho jebne, to je tak 5 -7 x za rok nějakej problém. Řeknete vyměň banku. Jenže u nás na vesnici je jen ČSOB, KB a Spořka. Prašť jako uhoď. Problém je, že další jsou 70 km tam a zpět a já občas potřebuju osobně. :cry:
Jirka
TAKJAN

#21 Příspěvek od TAKJAN »

Používám SUPERAntiSpyware Free
Standa99

#22 Příspěvek od Standa99 »

S koncem XP a následnýma aktualizacema to může být všelijak, protože většinou vycházely nachlup stejné i pro Server 2003 a tomu končí podpora 14.7.2015. A MS taky slíbil ještě pár bugů vyřešit, což může být ještě klidně ještě v běhu.
Celeron

#23 Příspěvek od Celeron »

Standa99 píše: A MS taky slíbil ještě pár bugů vyřešit, což může být ještě klidně ještě v běhu.

Ha,ha,ha, tohle slibuje už od loňska, tedy co jsem zaregistroval já. Vypadá to, že skutek utek...
Jirka
satam

#24 Příspěvek od satam »

2Celeron: Internetbanking u ČSOB jedu standardně v Opeře (podotýkám 12.16 :P ), občas v Chromu a zatím bez problémů.
Vyzkoušeno před třemi minutami.
Wolfik

#25 Příspěvek od Wolfik »

mám na XPčkách nainstalovaný SP3 a tenhle roll-up linkovaný od uživatele RayeR http://uloz.to/xJipEo4M/wxp-sp3-cz-roll-up-exe, který prý obsahuje poslední aktualizace v posledních dnech a žádný problém.
Vyžaduje mít instalovaný IE8 a WMP11, který vyžaduje autentizaci OS, ale na internetu jsou tuny návodů, jak to obejít (googlujte wmp11 without authentication apod).
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od ZdenekHQ »

Teď jsem zažil jeden nepříjemný Avast bug s afwServ.exe, začal se najednou chovat jako vir a vyžral celý výkon CPU. Sestřelit nejde, návrat k předchozí konfiguraci nepomáhá, vir to není. Po dlouhém boji jsem to vyřešil odinstalací Avastu, vymazáním všech souborů, které zůstanou (asi 100 souborů, použit IOBIT unistaler scan), restartem a následnou novou instalací. Teď čekám, kdy se to objeví znovu, "spouštěč" byl zřejmě nějaká hra.

Něco je o tom i tady, ale bez výsledku :

http://forum.avast.com/index.php?topic=55711.0
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
TAKJAN

#27 Příspěvek od TAKJAN »

Nevím, jestli mám zkušebně stáhnout sedmičky, nainstalovat na druhý disk a zkusit, jestli mne z nich klepne, nebo rovnou koupit ofiko verzi. Jde jenom o ten banking, i když jsou zatím v klídku....
serviceman

#28 Příspěvek od serviceman »

W7 mohu jen doporučit, W8 jsou ještě lepší, když přeskočíš kachle a své předsudky. Provozuji od samého počátku několik strojů a XP jsem dávno opustil.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
TAKJAN

#29 Příspěvek od TAKJAN »

Starýho psa novým kouskům těžko naučíš :-))
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“