DSC PC1832

Manuály, rady a návody z oboru zabezpečovací techniky a elektrické zabezpečovací signalizace (EZS)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DeadRabbit

DSC PC1832

#1 Příspěvek od DeadRabbit »

Zdravím pánové.
Potřeboval by jsem radu a nějak nakopnout od nějakého odborníka. :)
Mám ústřednu DSC PC1832, k ní originál 5 pohybových čidel, teď nově dokoupený od Jablotronu dva kouřáky.
Ústřednu jsem vyresetoval, na první pozici mám zpožděné čidlo - to se mi podařilo přepnout z okamžité na zpožděnou reakci.
Ale nemám zdání jak tu ústřednu nastavit tak, aby mi ty dva kouřáky (pozice na svorkách 2 a 3) normálně brala jako funkční ale i v případě, že je systém odjištěný. Prostě nejsem schopný to z manuálu pochopit, jak to mám udělat.
Mohl by mi prosím někdo pomoci?
Děkuji mnohokrát, DeadRabbit.
Simil

#2 Příspěvek od Simil »

Ak budeš mať požiarne čidlá zapojené na Zóne č.2 a 3,tak zónu 2 a 3 musíš nastaviť ako 24hodinovú požiarnu zónu,čiže musia mať atribút 08.Vtedy vyhlásia poplach vždy,keď budú narušené,a je jedno,či je systém zapnutý do stráženia,alebo vypnutý zo stráženia.
termit256

#3 Příspěvek od termit256 »

Mas vubec servisni manual?
je to tam popsano celkem jasne.
DeadRabbit

#4 Příspěvek od DeadRabbit »

Mám instalační manuál. Ale právě že mi to nějak nevím proč nešlo nastavit. Respektive jsem to měl nastavené, ale čidla nechtěly reagovat.
Když jsem si teď jistý, že atribut mám správně, budu hledat dál, kde je chyba. Děkuji mnohokrát za rady. :) Já to programování přes klávesnici prostě nemůžu ani vidět. :D Zlatej počítač. :)
Odpovědět

Zpět na „Zabezpečovací technika“