Sonet B3

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bertik

Sonet B3

#1 Příspěvek od bertik »

Nedávno mi kamarád nabídnul magnetofon jestli ho nechci,jinak prej do SD. Když jsem zjistil,že se jedná o starou poctivou klasiku,nezaváhal jsem ani na vteřinu. Nedalo mně to, a dnes jsem se odhodlal ho zkusit,proč se ho kamarád zbavil. Pochopitelně že nehrál. Respektive hrál,ale přes síťový brum to skoro nebylo slyšet. Nezbylo nic jiného,než ho vyhnat z bedny a zkusit filtraci. Pochopitelně,je tam trojitý elyt,kterej je vadnej. Tedy 2 sekce. Prohrabal jsem můj bordel,ale trojitý jsem bohužel nenašel. Jenom 2 dvojité. Zkusím tam tedy dát ten dvojitej a tu jednu větev přifařím buď tam a nebo na druhý. Podle toho,kde se to bude chovat mravněji. Asi by nebyl problém sehnat origo,ale zkusím to takhle udělat. Když to bude chodit dobře,půjde asi na cesty,tedy jestli ho někdo bude chtít koupit. Já takové věci nesbírám,jenom jsem je kdysi dávno jako profík opravoval. Když ho vypucuju,a naleštím,bude skoro jako novej. Hezkej den všem.
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

Co tam je? 10+10+50 /350? Ten možná někde mám a možná nepoužitej. Otázka je, v jakým bude stavu za cca 40-50 let od výtoby.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Asi v podobnom. By som to vyhodil a dal tam tri obycajne.
bertik

#4 Příspěvek od bertik »

Zdravím,byl tam WK70598 32+32+20mikro na 350/375V. Ale naschematu je namalovanej jenom dvojitej. Nic méně už to maká,hraje to docela dobře,na takový to domácí žvýkání bohatě. Jinak další kondíky byn se tam nevešly. Taky proběhla očista a taky jsem musel slepit jeden knoflík,byl prasklej.
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“