HP laserová tiskárna - špinavý okraj stránky

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Niksha

HP laserová tiskárna - špinavý okraj stránky

#1 Příspěvek od Niksha »

Zdravím,
prosila bych o radu ohledně tiskárny HP laserjet 100 color MFP M175a. Zajímalo by mě, kde je problém. Tiskárna tiskne při levém okraji jakési šmouhy. Z toho, co jsem se dočetla by mohla být chyba se stěrkou zbytkového toneru nebo v zobrazovacím válci... Přikládám scan takové stránky (šmouhy nahoře :)), z vlastního pozorování mi připadne, že čím je textu na stránce více, tím jsou šmouhy intenzivnější.

Děkuji za rady
Přílohy
tiskarna.jpg
(146.58 KiB) Staženo 144 x
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Toner je original? Nesype sa z neho?
thunderstrike
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od thunderstrike »

Viděl bych to spíše na pec,podívej se jestli není vydřená teflonová vrstva na zapékacím válci.
Niksha

#4 Příspěvek od Niksha »

Toner je originál. Nic se z něho nesype. Stalo se to pravděpodobně po jeho výměně. Takže myslím, že bude něco s tím tonerem (zkusím tam dát ještě ten starý, jestli něco vytiskne a uvidím, jestli to bude dělat taky). Tiskárnu použivám teprve půl roku.

Zkusím se taky podívat na ten zapékací válec.

EDIT:
Tak jsem tam dala starou tonerovou kazetu a bez problému, stránka je čistá a vytištěné je jenom to, co má být. Potom dána opět ta nová a zase jsou tam ty "šmouhy". Asi budu reklamovat. Jinak se zdá být tiskárna v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“