Country No. 1 (Šlágr 2).
Moderátor: Moderátoři
Country No. 1 (Šlágr 2).
- monterjirka
monterjirka píše:Ještě nevyřešili vysílání jednoho programu a už tu chtějí mít další "jen pro vyvolené"???
A opět stejný hnus?
Proc jen pro vyvolene ?
Pokryti MUX4 je jiz docela obstojne, byt s prijmem a antenami je casto nutne si vyhrat.
A stanice ma i satelitni licenci, takze se treba objevi i na satu.
Obrazova kvalita by mohla byt lepsi, ale vzhledem k obsahu to ujde.
Ja osobne jsem za country rad.
- monterjirka
Satelit - naprostý HNUS, přenosová rychlost na hranici použitelnosti!
Internet - jak kdy, dost se to seká
Pozemní vysílání - těch bílých míst je na mapě víc než dost a to jsou ještě místa, kde je v oficiální mapě signál namalován, ale ve skutečnosti je to sprostá lež a je tam zakreslen teoretický dosah vysílače, který v praxi není v provozu a nikdo neví, jestli bude a kdy...
Konkrétně šlágrTV ve 3.muxu nevysílá pro jihozápadní pohraničí! Je to ukázkové svinstvo, které je možné jen u nás, aby celoplošná stanice odmítala pro nějakou část země vysílat a legislativa umožňovala takové kličky, že není možné nenaplněnou a nevyužitou licenci odebrat nebo alespoň pozastavit!
Jen jestli v tom není nějaká korupce! Možná si někdo spočítal, že přízeň toho, kdo rozhoduje, je levnější, než provoz vysílače v pohraničí!!!
Když moje máma zjistila, že existuje tento program, nechala si znovu proladit settopbox. Mají důchodcovskou kapelu a sbor, tak že třeba nasbírá nějakou inspiraci. Druhý den mi volala, že to byla asi zbytečná starost, že to zkoušela poslouchat čtvrthodinu a pak hodinu sbírala odvahu zkusit, jestli to nebude lepší. Po čtvrtém pokusu to vzdala.
Uklidnil jsem ji, že Chuck Norris má osobní rekord hodinu a čtvrt vcelku....
Taková ZOOMka, art a obě Óčka naproti tomu existenci MUX3 omlouvají.
Pokud jde o MUX4, docela ten Country-program vítám. Jestli bude skutečně pestrý, jak naznačuje upoutávková smyčka, mohlo by se v něm leccos dobrého najít.
- monterjirka
RadekB píše:A co tak kontaktovat CTU ? Pokud tam je signal tak spatny, urcite pujde doresit dokryvac, min. pro MUX1 a 2. Akorat to nekdy dele trva.
A nebo bombarduj mistni obecni/mestske urady. Takovy vysilac cca do 10W neni zas tak drahy ani na provoz ani na vybudovani.
ČTU? Ty to nezajímá!
RRTV - ti se řídí zákonem 231/2001 Sb., který umožňuje "diskriminaci 30% obyvatel"!!!
Politici a místní úřady - absolutní nezájem!!!