Nastavení Mozilla

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Nastavení Mozilla

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . V poslední době mi na vícero starších počítačích vypadává- kouše se IE . Když jedu přes mozillu nekoná se . Takže bych jel přes ni , ale chybí mi jedna věc . A to je Oblíbené . Tady vidím jen nejčastěji navštěvované a aktuálně přidané . Lze jednoduše nastavit stejnou službu jako na IE ? Děkuji .
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Použij funkci ZÁLOŽKY - buď kliknutím na hvězdičku, nebo přímo přes položku na horní liště s menu, viz červený šipečky na print-screenu:
Přílohy
firefox.png
(166.41 KiB) Staženo 90 x
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Je dobrý , Karle , že Tě při pátku neopouští dobrá nálada . Tam to zadám , ale zmizí to zase . Nabízejí se mi jen dvě možnosti , které jsem jasně popsal . Tvé buchnutí je mi na dvě věci . Asi budu muset založit jinou složkua nějak ji obsluhovat .
ok1hga

#4 Příspěvek od ok1hga »

BOBOBO píše:Lze jednoduše nastavit stejnou službu jako na IE ?

co tou službou myslíš ?
máš na mysli aby tvoje oblíbené co máš v IE byly i v Mozile?
tak udělej z IE export oblíbených do souboru "bookmak.htm" a v Mozile to dej importovat.
Pak to budeš mít v obou stejné.

a nebo ještě jednodušeji dát přímo "import z jiného prohlížeče" . . .
Přílohy
import zalozek.png
(237.61 KiB) Staženo 90 x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Nevím, jestli to dobře chápu, tobě chybí tlačítko, který rozbalí celej strom záložek? Nebo záložky samotný? Pokud tlačítko, tak klikni někde na lište pravým, dej Nastavit lišty... a tam si vyber ikonku záložek a přesuň si ji na lištu. Nebo přes F10 zobrazíš horní menu a tam jsou záložky přímo.
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Jo , takové tlačítko pro rozbalení všeho mi chybí . No a po exportu mi to srovnalo adresy podla abecedy , ne podle doby založení , zase na dvě věci . V IE co bylo poslední , zůstane poslední .. F10 mi nikde nefunguje .
ok1hga

#7 Příspěvek od ok1hga »

tak zkus pravým myšítkem do šedivého pole napravo nahoře a vybrat(zaškrtnout) to co chceš . . .
Přílohy
hlavni nabidka2.png
(38.87 KiB) Staženo 73 x
hlavni nabidka1.png
(39.69 KiB) Staženo 87 x
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Chlapi díky za snahu , ale uspořádání od vidlí mi nějak vešlo pod kůži .
Kvicala_r

#9 Příspěvek od Kvicala_r »

Tak zkus CTRL+B a rozbalí se Ti záložky nalevo jako u IE. Používá m chrome/mozillu a jen kde musím (active x) si občas pustím IE z nutnosti...
Hill
Administrátor

#10 Příspěvek od Hill »

To vše přece jde nastavit v menu Zobrazení.

Lišta záložek oblíbených) je poněkud nepraktická ze dvou důvodů: jednak se jich na šířku obrazovky vejde málo, jednak byla použitelná u monitorů ve formátu 4:3, ale z malé výšky monitoru 16:9 už užírá jen další místo pro zobrazení.
Jsi zvyklý na IE, tak si nezašrtávej Lištu záložek, ale hoď si je na postranní lištu podle fotonávodu.
Přílohy
Nastaveni_MFF2.jpg
(77.42 KiB) Staženo 51 x
Nastaveni_MFF1.jpg
(78.42 KiB) Staženo 64 x
EKKAR

#11 Příspěvek od EKKAR »

FF má třeba proti Opeře malou výhodu - její Záložky se dají uspořádat do "stromový" struktury v samostatně pojmenovanejch skupinkách-složkách úplně stejně jako se dá několikanásobně učunit vnořená pod-složka do složky ve Winďousech, takže se okno se záložkama dá smáčknout do menšího prostoru screenu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Pikofarad

#12 Příspěvek od Pikofarad »

Na nejčastěji používané záložky používám u Firefoxu lištu záložek a aby jich tam vlezlo co nejvíce,tak si ve vlastnostech upravím jejich název.Např komerční banka,stačí KB a logo stránky.A když už je to vše pracně upraveno a nastaveno,je dobré udělat pomocí Mozilla backup zálohu.Na nové instalačce je to pak během pár sekund obnoveno
Odpovědět

Zpět na „Poradna“