prosím někoho kdo opraví robotický vysavač
Moderátor: Moderátoři
- Radovan-kocour
prosím někoho kdo opraví robotický vysavač
Dálkové ovládání reaguje- když dám manuální pohyb dopředu, tak jede dopředu, když zmáčknu dozadu, tak jede dozadu, když dám do stran tak jede dostran, ale jak dám automatické čištění, tak jede pouze dozadu a konec. Obě kolca co pohání vysavač jsou plně funkční jak dopředu, tak dozadu, kartáč taktéž funguje, sací motor taktéž je funkční, nabíjení taky funguje, nabíjí a potom vyjede ze stanice, ale když chci aby dojel na nabíjení tak taky nedojede automaticky- protože zas jede jenom dozadu, poue manuálně, když ho navedu- jak jsem popisoval na dálkovém ovládání do stanice- tak pak už nabíjí.
Chtěl bych ho zprovoznit už nehledě k tomu, že jenom baterka mě stála přes 1800 Kč.
Děkuji Vám a přeji hezký den Radovan
- Přílohy
-
vysavač euroflex monster F1.jpg- (5.69 KiB) Staženo 119 x
Mám tu jeden vysavač od sestry a už jsem to vzdal. Procesor je tam jakýsi ARM, plno čidel. Údajně je nějaký servis v Praze ale řeší to výměnou základní desky cca 6000,-. Původně stál ten vysavač asi 12000,-
Oprava je tedy nerentabilní. Tak z toho alespoň použiju nějaké součástky.
- Radovan-kocour
ano máte pravdu v zadní částivysavače jsou umístěny teď promiňte mě ten výraz tmavě modré jak kdyby LED Diody tři a ty asi zdechly, ve předu je třináct čidel- nevím jestli to nejsou nárazové senzory a dvě tmavě modré jakoby LED diody asi stejné jak vzadu , a ještě ve předu nahoře jakobi na střeše je jedna LED dioda
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
takže nikdo se nedá na ten můj robotický vysavač na opravu?, nebo prosím pokud někdo nevíte třeba nějakou opravnu, chtěl bych to zkusit už jenom s toho důvodu že mám v něm koupenou novou baterii skoro za 2000Kč, podotýkám zaplatím za opravu, i když se nepodaří ho opravit- i za pokus.
Zdravím Vás všechny, hezký večer
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour