Sháním schema skútr katana

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schema skútr katana

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Sháním schema skútr katana s čtyřpolovým regulátorem a vlastní zapojení konektoru . Kolega koupil šrot a elektriku předešlý majitel ztúžil na zapalování . I info , kde je na motorce namontovaný by se hodilo . Díky , Jo schema s 5-ti pólem mám , ale zase nemůžu sehnat odpovídající regulátor . Je to vodou chlazená 50-ka .
pepik9

#2 Příspěvek od pepik9 »

Podívej se na ten spodní , jestli by se to nepodobalo. 2.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Je to sqělé , asi už vím , proč se do toho majiteli nechtělo , ta cena , vzhledem k zapalování je to ten vrchní , nebo hybrid . Díky , v sobotu mám k němu jet . Asi to budu muset nějak překopat na ten 4-pól . Neviděl jsi popsání vývodů toho 5-ti póláku ?
pepik9

#4 Příspěvek od pepik9 »

Ne.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Tak jsem tím prošel . Poznatky . Zdroj alternátor bez regulace . Žárovky vpředu 2*25W , nikdy ne méně !!! Když shoří jedna , jdou všechny se zadkem dopryč . Pokud se stane toto , nebo budete jezdit s odepnutými světly , vzroste st napájení a odejde brzy automatický sytič . Ani regulátor na baterku potom nezvládá a přebíjí . 4-pólové zapalování i 5tivývodový regler chod bez žárovek přežily .
Při pátrání po skútrech jsem našel pár maličkostí , tak je sem pro zajímavost dám .
Přílohy
4regler katana.JPG
(98.33 KiB) Staženo 1 x
regler_transparent.jpg
(93.61 KiB) Staženo 2 x
langzeitlader.png
(25.74 KiB) Zatím ještě nestaženo
bosch_rg30.png
(4.92 KiB) Zatím ještě nestaženo
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“