Upřesnění údajů návštěvníků fóra

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hakamusai

#16 Příspěvek od hakamusai »

Já bych zas uvítal možnost zapnutí(vypnutí) automatickýho přihlašování.Nebaví mě pořád vipisovat číselnej kód po každým spuštění prohlížeče.
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Tak si zapni cookies.
MetalGod

#18 Příspěvek od MetalGod »

Bojanováka tady, Jardo, asi žádnýho neznám, ale vím o pár lidech třeba z Práchovic nebo ze Žďárce. Přece jen mezi Sečí a Bojanovem je z mně nepříliš jasnýho důvodu jakási pomyslná hranice na způsob tý na Korejským poloostrově.
Možná je to tím, že i když jsme od sebe jen pár kilometrů, na každým místě panuje diametrálně odlišná mentalita. Tady je to samá naplavenina, každej tady hraje sám za sebe, žádná soudržnost, zato by jeden na tom druhým furt něco hledal a hlásil to dál. Jen se zkus na typickýho Sečáka třeba při pozdravu pousmát- to se neprodleně počne prohlížet, jestli jsi mu něco neprovedl, a dívat se, jestli když mu řekneš "Brej den", jestli je vůbec den a jestli je opravdu tak dobrej, jak říkáš. Ani kultura tady zrovna moc nekvete, když už je nějaká zábava, tak zpravidla v Bojanově. Dalo by se to tady s velkou nadsázkou přirovnat k São Paulu, který je de facto slepeninou snad tisíců měst a vesnic; tady je to sice slepeninou desítek teritorií, avšak kolikrát mezi sebou slučitelných jako voda, olej a rtuť.
Třeba brašule- před pár rokama se stěhoval do Kolína (to je tam, kde jsou 2 medvědi a kde z kohoutků teče žíravina). Sotva začal stěhovat, už mu šli z vlastní iniciativy pomáhat sousedi, dokonce mu pomohli vymalovat, aniž by za to cokoliv chtěli. Tady ne- buďto čuměj z vokna, nebo, když táhneš gauč, ještě by si na něj sedli. A když bílíš, jen pozorujou, jestli náhodou ta Tvoje bílá není bělejší jak ta jejich, aby náhodou nemuseli shánět ještě bělejší. A když už přece jen pomůžou, nezřídkakdy by rádi natahovali ruku.
Zato Bojanov je pravej opak. Asi si tady otevřu největší světový panoptikum na téma čecháčkovství a maloměšťáctví.

Jinak zpátky k tématu- navrhuju to, co jsem navrhnul- přidat do levidel fóra, aby prodávající a nabízející/poptávající službu povinně ve svý nabídce/poptávce uvedli alespoň region, kde se nacházej/můžou nacházet (maximálně však velikosti okresu). Kdo to neuvede, tak stejně jako u neuvedení ceny upozornění > lock & koš.
Kdo je proti, ať zvedne ruku. Nikoho nevidím, nikoho nevidím, co tam heiluješ?!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
MetalGod

#19 Příspěvek od MetalGod »

No tak když můžu pomoct a pomůžu a nestojí mě to nic krom chvíle myšlení, fyzický práce a času, tak za to nemůžu nic chtít. Dyť to je to samý na tomhle fóru, na fóru v mým podpise a dalších a dalších fórech. Nebo mám snad někde čudl PayPal?
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
hakamusai

#20 Příspěvek od hakamusai »

rnbw píše:Tak si zapni cookies.

Zapnutý mám (tváří se to tak).Používám FF pod W7.Další tipy ?
kovar

#21 Příspěvek od kovar »

Napsal jsem to hlavně proto , že v našem okolí je zřejmě dost kolegů a bastlířů a vůbec o sobě neví. Nevím jestli ještě existují nějaké kroužky radioamatérů nebo podobných nadšenců jako to bývalo dřív.Po revoluci se to nějak rozdrobilo a každý hledá radu po celém světě.Uvedení alespoň přibližné lokality není tedy podle mne snad až tak velký problém.Osobně jsem tady našel pár přátel se kterými se stýkám.

MetalGod:
Jinak zpátky k tématu- navrhuju to, co jsem navrhnul- přidat do levidel fóra, aby prodávající a nabízející/poptávající službu povinně ve svý nabídce/poptávce uvedli alespoň region, kde se nacházej/můžou nacházet (maximálně však velikosti okresu). Kdo to neuvede, tak stejně jako u neuvedení ceny upozornění > lock & koš.
Kdo je proti, ať zvedne ruku

Mám ji dole!!!! :D
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
EKKAR

#22 Příspěvek od EKKAR »

rnbw píše:Tak si zapni cookies.
Šušeňky neřeší Captchu a podobný protispambotový opatření, jako je tady ten 6místnej kód. Taky mne to docela stolicuje, že při každý přihlášení musím vypisovat spešl kód, ale to je na vůli provozovatele webu, jak nastaví zabezpečení proti botům - kdo nechce souhlasit, nemusí se účastnit diskuse...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
alkom01

#23 Příspěvek od alkom01 »

Já jsem na EB přihlášený trvale - jednou za čas (měsíc?) se musím znovu přihlásit i se zadáním kódu. Prohlížeč Firefox, OS WXP SP2.
hakamusai

#24 Příspěvek od hakamusai »

No,...mě to taky fungovalo trvale,ale z ničeho nic to přestalo fungovat.Musím se přihlašovat při každým spuštění FF.Na spoustě jiných fór jsem přihlášenej trvale a bez problému.
Nejde to nějak vyřešit i tady ? (někde mají zaškrtávací políčko - Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě)a je to v pohodě.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od workhard »

Mě to funguje, W7 a Chrome.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
jogo4

#26 Příspěvek od jogo4 »

MetalGod píše:.....Jen se zkus na typickýho Sečáka třeba při pozdravu pousmát..........

Možno máte v Seči problémy, ale ja mám odtiaľ, tak ako aj z iných miest Moravy, kde sme radi blúdili prírodou, z leta nejakého 87-eho, samé pekné zážitky :) A niekoľko krásnych fotiek - samozrejme čierno-bielych :) Napriek tomu, že nás tam aj so stanom skoro odnieslo akési náhle tornádo - vraj na tom mieste bežné. Mali sme na mále, zastihlo nás to vnútri, krátke výstuže malej "dvojky" v mžiku ustrelili, my sme v polokľaku, pololehu, silou tlačili okraje stanu k zemi, a zbytok bezmocnej handry nás plácal po chrbátoch, boli sme ako v spacáku, padali stromy, kotúľali sa bunky, o čom sme sa samozrejme dozvedeli až keď sme sa po utíšení vymotali z handry von. A na druhý deň z novín.

K téme:
Každý môže mať na nezverejnenie bližších údajov svoj dôvod, ja osobne z miest, kde to nejde obísť, či nebodaj je účasť podmienená telefónom, určite odchádzam. Asi z nejakého pocitu slobody, pretože napríklad na bastlírne podľa rôznych indícií byť spoznaný niekedy problém určite nie je.

Pri bežných témach, ktoré sú gro bastlírny, je udávanie lokality snáď zbytočné. Vhodné ju je možno uviesť, ak niekto napríklad niečo ponúka, aby to nekomplikovalo situáciu. Určite ale, ak lokalitu nahrádza údaj "len osobný odber" :D
Nika
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Nika »

Já se musím přihlásit tak jednou za dva měsíce, jinak to drží. W7, FF.
A bydliště mi nevadí na odborném fóru. Tady prakticky nehrozí, že by mi někdo za opačný názor šel zakroutit krčkem :-).
Ale určitě jsou jiná fóra, kde jsou fanatici a tam je lepší být v lehké mlze :-).
hakamusai

#28 Příspěvek od hakamusai »

Tak to je v háji.Teď už mi to ve FF nejde vůbec -nelze se přihlásit.Jde to v IE.
Artaban001

#29 Příspěvek od Artaban001 »

Já přes Lišku tu jsem, ale pravdou je, že ta nová se seká jak sviňa.. (Win7 "Toshiba edition")
Hill
Administrátor

#30 Příspěvek od Hill »

Tak máš chybu mezi klábosnicí a židlí. Všem ostatním to funguje. Například já nepoužívám už léta jiný prohlížeč, než FF, a přihlašuji se tak jednou za dva tři měsíce.
Neběhá ti tam nějaký software, který maže cookies?
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“