Upřesnění údajů návštěvníků fóra

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hakamusai

#31 Příspěvek od hakamusai »

Já taky FF používám řadu let.Soft na cookies vědomě nepoužívám.
Akorát včera jsem cosi četl na netu ,že pomůže cookies vymazat a změnit adresář temp -od tý doby to nefunguje :)
Asi by bylo nejjednodušší FF přeinstalovat a problém by se vyřešil (snad).
MetalGod

#32 Příspěvek od MetalGod »

Se šušenkama žádnej problém nemám, a to ani tady na Baštírně. Používám Iceweasel (FF) 24.4.0 na 32b Debianu Jessie.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Cust

#33 Příspěvek od Cust »

Já jsem svoje bydliště vymazal po té co jsem byl, na dotaz na přístup k proměnným v MS WIN, označen za vychcaného Pražáka, který chce všechno zdarma. Vše jsem se nakonec dozvěděl přímo na webu MS. Pravdou ale je, že jsem Moravák jak poleno a navíc alergický na podobné hlášky. Prahu jsem měl uvedenou kvůli místu zaměstnání. To je stále stejné, ale přesvědčili jste mě. Uvádím i místo mého nynějšího (třetího) trvalejšího bydliště.
Hill také píše:... i s Čustem o tom víme svoje - kolikrát jsem se chystal zavolat, že jedu do Prahy, a dozvěděl jsem se, že akce byla přeložená do Moravského krasu ...
Hille, doufám, že se někdy na kafé/čaj zastavíš u mě v práci. ;-) Občas se ukazuji i poblíž Pardubic... (jestli ti to pomůže? - případné setkání na neutrální půdě)
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“