Nelze stáhnou akcelerátory pro Internet Explorer

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Achab

Nelze stáhnou akcelerátory pro Internet Explorer

#1 Příspěvek od Achab »

Při resetování Internet Exploreru 8 / OS Win XP do výchozího nastavení mi nějak zmizel akcelerátor Google translate. Při pokusu ho znovu instalovat jsem zjistil že nejdou stáhnout vůbec žádné akcelerátory - odkazy na webu nereagují a prohlížeč hlásí tuto chybu (zkráceno o nepodstatné):

Podrobnosti o chybě na webové stránce

Zpráva: 'left' má hodnotu null nebo není objekt.
Řádek: 1
Znak: 65908
Kód: 0
Identifikátor URI: http://az307127.vo.msecnd.net/?

Zpráva: Prvek nebyl nalezen.
Řádek: 1
Znak: 48159
Kód: 0
Identifikátor URI: http://az307127.vo.msecnd.net/?

Chci se zeptat jestli tento stav nějak nesouvisí s ukončením podpory Win XP protože zhruba od té doby to nefunguje. Ještě 2 dny před ukončením podpory jsem tyto akcelerátory bez problémů stahoval pro jiný počítač.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mě pro změnu přišla dnes aktualizace pro IE8 (XP), i když ho vůbec nepoužívám...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Achab

#3 Příspěvek od Achab »

Automatické aktualizace už jsem zakázal a službu přenosu na pozadí taky ale to by nemělo mít na stažení akcelerátorů vliv. Nejde to ani když vypnu firewall tak nevím jestli je chyba v prohlížeči, nechybí nějaká služba nebo mě doběhl Microsoft. V XP je odstaněná WGA ale nikdy to nevadilo.
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Achab píše:Chci se zeptat jestli tento stav nějak nesouvisí s ukončením podpory Win XP

Ne, souvisí to pouze s tím, že si pod XP cpeš IE7 a IE8. Neslyšel jsi o FF, Chrome či Maxthonu ?
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Ty alternativní prohlížeče mě nijak zvlášť nenadchly, IE8 mám od začátku na XP a funguje celkem bez problémů. Akcelerátory jsem do 8. dubna stahoval běžně ale teď ty odkazy na webu Microsoftu přestaly reagovat. Všechno ostatní funguje normálně.
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Ale to nejsou alternativní prohlížeče a hlavně jsou nezávislé. Alternativní prohlížeč je právě IE. Samozřejmě je to ale o zvyku.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“