Nářadí pro elektrikáře

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vrky

#16 Příspěvek od vrky »

Dobrý nářadí Celerone. To najdou za 3000let a budou koumat k čemu to bylo.
jawaelektro

#17 Příspěvek od jawaelektro »

:P :x
Otkundes

#18 Příspěvek od Otkundes »

Nezlobte se, ale jestli je někdo vyučen, je provozním elektrikářem ve fabrice, živí se svým řemeslem, snad již po letech zjistil, jaké nářadí a v jaké kvalitě, denně při práci potřebuje? Případně ze školení o bezpečnosti práce již pochytil, jak má správně vypadat doporučené nářadí a vybavení k provádění jeho pracovní činnosti?
Sandal

#19 Příspěvek od Sandal »

vrky píše:Majzlík, kladivo, fanku, špachtle, sádru, metr......
No to je přesně ono!A ještě když je to v činžáku nebo v paneláku tak pokud v tom bytě neteče voda tak vodu do petflašek,protože podle zkušeností vám vodu v baráku nikdo nedá :roll: .A ještě pytel od cementu do ktereho se můžete vykadit protože tam není kam.To je všechno tvrdá realita z praxe.
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Jo nedávno mě jeden bezpečák tvrdil, že elektrikářskej majzlík musí mít izolační klobouk, za kterej se drží a ten klobouk zároveň chrání ruku, když se kladivem netrefiš. Je to pravda? Jestli jo, tak to bych asi s T34 moc neuspěl. Zase kokotina, jako s těma prodlužkama. Prý musí být jedině gumový. Dobrý, gumák na slunci shnije za 2 roky, když se přejede rudlou je po něm. PVC snese přejet vysokozdvihem, mám ho asi 15 let....
Jirka
Lukar

#21 Příspěvek od Lukar »

že elektrikářskej majzlík musí mít izolační klobouk, za kterej se drží a ten klobouk zároveň chrání ruku, když se kladivem netrefiš. Je to pravda?

JE! ten majzl mám, sice se mi ještě nepodařilo trefit živý kabel, ale x krát bych tvrdě trefil živou ruku. Hlavně záleží pitném režimu :lol:
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“