Koupe ojeteho auta, rada, pomoc.
Moderátor: Moderátoři
Osobne bych do stareho ojeteho dieselu nesel a turbodieselu uz vubec ne. Leda po prvnim majiteli se slusnym najezdem a jasnou historii, ale to nebude auto za 70 tycek.
Pouvazuj nad benzinovou atmosferou LPG - bratr koupil Pasika 2,8 V6 Syncro kombik s 1,5rok starou LPG sekvenci. Cena 76k. Auto je moc pekne, udany najezd +- odpovida. Obcas se zadari. Nak
Vidím, jak se u nás šidí - tatík na Berlingu 85tkm a rozvoďák natržený. Já sem bral octavii a typek mi na rovinu řekl - máš tak 2tkm do životnosti rozvodů. Vím, že třeba s nájezdem 200tkm mě u diesela čeká nějaká údržba, ale taky vím že ten motor je schopný odkroutit min 3x tolik... Záleží na typu motoru a ke každému staršímu najdeš výpis, čím trpí..
Auto jezdilo v Praze, takze nalepku nemam taky
Stále častějí slýchám o docela drahých opravách při nevelkém nájezdu (např. 150t km) a to včetně poměrně prémiových značek.
Auta se prostě navrhují s ohledem na minimální cenu, minimalizuje se počet předimenzovaných dílů, vše je navržené "tak akorát". Ne že by se auta vyráběla nekvalitně, ale začínají se hrozně očesávat díly, které byly dříve bezproblémové. Prostě konkurence a boj o zákazníka tlačí náklady dolů.