( tlačiť bude najmä na výkresy )
Lacná ČB laserová tlačiareň
Moderátor: Moderátoři
Lacná ČB laserová tlačiareň
( tlačiť bude najmä na výkresy )
Co by měla být její velká výhoda je levný toner. Zároveň nevýhoda je, že se mění jen toner a né válec.
Já ji koupil na aukru jako mírně použitou za zlomek ceny a zatím spokojen.
Jo a nedařilo se mi u ní nějak udělat uspokojivé přednastavení pro tisk podacích lístků a složenek...Trápil jsem se s tím dobu a nevyřešil. Takže jí mám na běžný tisknutí dokumentů.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Toner + čip = 200Kč = 6000 stran.
Válec vydrží 20000 stran.
Vzhledem k ceně origo tonerů to poměrně dost lidí vyhazuje celkem brzy a zbytečně.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... eho#460741
Killroy píše:Proč ne: protože tahle obrovská společnost se sere v oblasti elektroniky (a nejen tam) naprosto do všeho. Od výroby součástek na ten nejlevnější mixér, přes spotřebku všeho druhu až po lodní dopravu. A je tedy otázkou, zda tohle všechno taky tak dobře umí. Většinou u takových všeumělů tomu tak není a když jsem ještě dělával servis, mnohokrát jsem se o tom přesvědčil. Ač se sama staví na úroveň skutečných značkových firem, je to pořád jen druhořadá Korea. V tomhle se tady asi moc neshodneme, ale někdy dostávám pocit, že jednou se i zadnice budou utírat toaletákem od Samsungů..
Ty značky jako Samsung, KIA, Daewoo - to je v podstatě jen na oko, pro vnější pohled, vnitřní vztahy jsou mezi nima daleko míň konkurenční, než to navenek vypadá. V podstatě, když je na nějakým výrobku nápis Samsung, je to jako když za komárů byla na něčem cedulka TESLA k.p. - a bylo jedno jestli to byla telka z Nižný, telefon ze Stropkova, žárovka z Králík nebo magneťák z Pardubic. Jen ten Samsung má díky lepším majetkovým možnostem daleko širší záběr...
A kutilmile - nelituju tě
Malo pouzivana profesionalna laserova tlaciaren
prináša kvalitu do malých a domácich kancelárií.
Cenu ponúknite.
úplne nová, nerozbalená
zakúpená z alza.sk s faktúrou na 66,55€
Predám za 30 eur.
Teď mám Canon, a už to bude mít taky za sebou, to je trojkombinace a vyšla mi na 500Kč z druhé ruky, byla jako nová, teď je problém stejně s ovladačema pro 64-bit. Až budu kupovat další, rád bych už nějakou barvu, když bych chtěl tisknout nějaké fotografie/obrázky. Ale nevím, jestli je možnost vypnout barevný tisk, když tisknu třeba nějaký text anebo něco z internetu, aby to úplně zbytečně netisklo barevnou hlavičku stránky, nebo barevné titulky, nebo prostě věci, kde není barva zjevně potřeba
CZJKP1 píše:
Až budu kupovat další, rád bych už nějakou barvu, když bych chtěl tisknout nějaké fotografie/obrázky.
Na fotky jedine atramentku ...
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Pozdravuje Vás Martin
Pozdravuje Vás Martin