Mazanie príspekov
Moderátor: Moderátoři
Mazanie príspekov
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
V prvé řadě by jsi měl být konkrétní a navrhnout nějaký limit, od kterého je odpověď považována za nevhodnou a zmínit konkrétní vlákno.
Dal jsem si tu práci a pročetl pár Tvých debat a bohužel jsem nenašel nic nevhodného, jen to, že někteří nepíšou přesně to, co očekáváš. Existují i mnohem ostřejší reakce.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Když narazím v diskusi na příspěvky, které začnou být příliš osobní (hranice je však těžko stanovitelná), ale nejsou k věci, prostě tu část diskuse rovnou promažu, i když se pak k ní třeba "nepochopitelně" může v další diskusi vztahovat nějaká poznámka.
Ale na to v některém ze zbývajících příspěvků upozorňuji.. Mažu jen velmi, velmi zřídka.
V žádném případě neuhlídáme denně všechna vlákna, ale není to ani nutné, řekl bych, že věcnost převládá. Tedy, nerad bych to přechválil, ale zlepšilo se to tu, a to dost výrazně.
Pokud jde o Andreu, také mě mrzí, že sem přestala chodit, náramně jsem si jí vážil a vážím si jí dodnes. Když trousila jedy, měla proč, jednoduše umí a to by byla blbost zahodit. Nabízeli jsme jí proto moderátorská práva, ale odmítla.
Nevěřím tomu, že by si neporadila s přístupem na Bastlírnu jako ostatní jen kvůli nastavení systému nebo jeho ochranných procesů.
Podobně to platí i o dalších, třeba Crifodo tu už 13 měsíců chybí.
Hill píše:Podobně to platí i o dalších, třeba Crifodo tu už 13 měsíců chybí.
Taktéž Dratak už tu nebyl víc než dva roky - doslechl jsem se něco, že už není mezi námi..
www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... ile&u=8827
Crifodo se u mě párkrát stavil v práci a teď ho "nepotkám" ani tady. Také mě tu chybí - hlavně jeho vtipné špičkování s Andreou do čehož jsem se také rád vkládal. Bohužel, ale i já se sem dostanu poslední dobou výjimečně. Holt, ty malé děti mi nedají ani minutu.Hill mimo jiné píše:Podobně to platí i o dalších, třeba Crifodo tu už 13 měsíců chybí.