Rybaříte?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bertik

Rybaříte?

#1 Příspěvek od bertik »

Tak zdravím,dnes jsem byl poprvé letos na rybách. Já absolutně nesnáším,když 1.5. se u vody lidi téměř perou o místa. Jsou jako divá zvěř. Já jsem pro klídek a pohodu u vody. Proto chodím až později o 14dní. To už je tam klid. Tak jsem nahodil,v klidu se posadil a kochal jsem se krásou okolí. Divoké kachny už mají mladé a tak jsem je krmil mojí směsí do krmítek. Najednou jsem měl záběr,tak seknu a vychutnávám si jak krásně vzdoruje. Protože se rozhodl jet doleva,šel jsem s ním asi 10m od místa kde jsem ho zasekl. No zkrátím to,za chvilku byl v podběráku a na břehu. Jako na potvoru se zamotal háček do síťky podběráku. Všimnul jsem si,že na druhém prutu mám taky záběr. Než jsem vymotal háček ze síťky,ten pacholek mi vymotal skoro celou cívku imitace. No nedalo se nic dělat,šel ven taky. Ten první šel nazpět do vody,měl 55cm a ten druhej šel do pytle se svými 62cm. Tak Petrův zdar a hned odpoledne jdu na pivko se pochlubit kamarádům.
romis

#2 Příspěvek od romis »

Taky už musím vyrazit, ještě jsem letos nebyl. Nějak není čas....
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

bertik píše:Ten první šel nazpět do vody,měl 55cm a ten druhej šel do pytle se svými 62cm.

Ano, tak to má být. První ryba se pouští a ne hned všechno sežrat.. Byl jsem letos na rybách zatím asi čtyřikrát a do minulého týdne jsem vlastně ani ještě neměl povolenku na státní vodu.
Navíc máme vlastní spolek se dvěma rybníky, takže je tam pořád co na práci a na to vlastní rybaření moc času nezbývá.

Většinou nechodím pro ryby, ale na ryby.. :)
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

To já jsem byl letos už několikrát,ale nic moc.Mám dva kapříky těsně nad míru,ale já ryby miluju takže jsem je sežral.....No a co? Ale jinak je tady situace žalostná,neberou téměř nikomu.Těším se až bude tepleji a já vyrazím na řeku.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
kovar

#5 Příspěvek od kovar »

Před pár lety měl kamarád taky velký úlovek.Vytáhnul utopeného učitele :(
A víte co mu řekli policajti? Že to do té knihy s úlovky nesmí psát , že to není povolený druh :D
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pajosek2 »

A pokud by se učitel jmenoval Josef Kapr,tak by byl legislativní problém.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“