Formát pro pálení DVD
Moderátor: Moderátoři
Formát pro pálení DVD
A kutilmile - nelituju tě
- cigarkow201
Narazil jsem na to před lety, když jsem zkusil ten trial placený verze a protože jsem "přetáhnul" se zaplacením za plnou licenci přes dobu funkčnosti toho trialu, musel jsem ho odinstalovat - no a pak mi nešla normální instalace z doručenýho DVD, protože plná verze AVG se instalovala ve stejným formátu jako trial, ale po ukončení instalace se do ní muselo vložit licenční číslo = tím se měsíční platnost trialu posunula na plnou zaplacenou dobu. Musel jsem volat na technickou podporu, všecko vysvětlit - a oni mi poslali ten Remover jako přílohu v mailu. Je to .exe soubor, po jeho spuštění zmizí právě ty záznamy v registrech a instal proběhne.
Jak to majívyřešený v současnosti, kdy se instal stahuje z webu firmy a jen se při instalaci doplní mailem doručený S/N, to netuším - já vlastně už jen vždycky po 2 letech prodlužuju platnost licence.
Cigarkove, prosím tě jak přidáš soubor k pálení? Prostě ho tam nedostanu, otevřít, nic. Takže když po letech potřebuju 1 DVD pro manželku, v 21 století to nejde. Zkur... softwarový věci. Zlatá doba relé, 7400 a KF 508.
W7 jsem taky musel začnout znova, stal jsem se obětí soft. pirátství:))))) Takže znova, lépe, už víme, snad. Nejhorší, že XP, kde mám skoro vše, jsou nějak nabořený a ať hledám, zametám, kontroluju, nikde nic. Takže ještě přeinstalovat XP. Zlatá doba bez PC....
Jako linuxák Ti bohužel víc poradit nemůžu, holt takový problémy nemám, a kdybych je někdy musel řešit, řešení Ti bude prd platný. Ale zkus použít napřed konvertor pro video, převeď to na formáty, který jsem vyjmenoval vejš. Jo a jestli budeš mít volbu MPEG2 TS a MPEG2 PS, tak vyber péesko. A pokud budeš mít možnost zvolit si počet průchodů kódování, vyber průchody 2. Jo a nakonec, možná bude potřeba obraz škálovat a možná změnit snímkovou frekvenci (720×576, 25p), některejm přehrávačům to může vadit. Dobrej pálící program by to pak měl vypálit bez konverze.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill