Samsung WS32Z308PAXXEC, chassis Slim S62A
Moderátor: Moderátoři
myslim sedi, na kolektoru vykonaku bude 150V, posilam i prubeh na kolektoru BUZ71
ktera pres trafko budi vykonak, kdyz tak jeste omerim primo bazi vykonaku, ktery jeste neni zapajeny, myslim ale ze tam bude nejaka podstatna chyba, protoze se mi zdroj cca po 10 vterinach restartuje
- Přílohy
-
P1010003.JPG- (125.35 KiB) Staženo 56 x
Tvky, avsak kazdych 10-15 vterin zdroj restartuje, rele cvakne a signal se na 1-2 vteriny odmlci, jak dal postupovat? Kolektor
vykonaku pres civku VN trafa ma opravdu tech 150V...
- Přílohy
-
P1010001.JPG- (128.01 KiB) Staženo 63 x
nehodlam vypajovat, abych mel uplne 100% jistotu ze je blbej..
tam nemam zadna napeti, ty jsou pravdepodobne odvozena z druheho mensiho zdroje pres ridici desku, aspon
podle konektoru a propojovaciho kabliku,
tam se ted musim zamerit, ten vetsi zdroj
pro hlavni vinuti VN trafa a vychylovaci civky pracuje jak ma. Je jasny ze je tam asi zkrat, kdyz to vypina, ale uz me neotravujte
s kondikama, a to buzeni je dobry??
Zamerim se ted na druhy zdroj..
vterinach vypne a zase zapne, z reproduktoru leze slabe prerusovane hrceni,
Na ridici desce jsou LF18 stabla, pocitam
ze procesor ma 1,8V... nekde nemerim nic,
zadna napeti, zkusim si obe desky polozit
na stul, zapnout a prohlednout...?
uvidime,, ohmickou zkouskou se LF18
lisi, mozna typem zateze...
badat, na ridici desce jsou LF18 napajeny
3,5V proti zemi, vystup maji 0V, zkrat? Takze procesor nezije, jinak se ridici deska cyklicky spina a vypina, no a ridi taky vykonovy zdroj, ktery se samozrejme zapne,
vypne, tak jak dostane povel,, ale to uz jsem
psal, a na kondiky se uz vyprdnete! Ty nejsou zajimavy, tohle je vetsi dobrodruzstvi
a dopidit se toho proc se Procesor SDA5550M stale nahazuje! Od Zdroje to urcite neni, protoze tam napeti jsou..