míval jsem podobný přístup, a ty samé nezdary. U mě je to dáno tím,že jsem prostě na počítače lama. Tak mě nezbývá nic jiného,než na podobný problém hledat program,který toto zvládne ve svém základním nastavení. na ty DVD mě funguje Freemake video convertér Je česky,a zadarmo. Ale platí zde to,co poslední dobou téměř u všech free programů: čím novější verze,tím více reklamy a podobného balastu... Hodně zdaru
Už ho stahuju. Jinak se mi asi podělali oba DVD přehrávače doma. Z druhého nedostanu audio. Je to nějaký krám, Clatronic. Video jede. zvuk ani náhodou. Ani se mi nechce do toho kouknout.
Konečně. Převod formátu WIN AVI. Pálení CD BURNER XP-8x rychlost. Celkově napočtvrté!! Předtím už byl formát zápisu na disk Video TS, Audio TS ale nic neobsahoval (z format factory). Jednou mi dokonce (nevím už který prográmek) něco nachroustal na 16Gb-trochu bez dozoru teda.
Ten "Format Factory" je dobrej na to, abys třeba překonvertoval mp4 video nahraný foťákem na avi nebo DivX přehratelný DVD přehrávačem, případně nějakým "personal playerem" - na tvorbu "origo" DVD formátu jsem ho nezkoušel...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!