Lg50 PK350

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kalsil

Lg50 PK350

#1 Příspěvek od kalsil »

Pekny vecer vam prajem, nevie mi niekto zo svojich skusenosti poradit mam LG50PK350 tv zapnem obraz sa rozsvieti na 2 sekundy a zhasne a nepocut ani zvuk ked prepinam ovladacom vidno ako dioda na televizore blikne ale nic nevidno ani nepočut nevie niekto co s tym dakujem.
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Možná závada napájecího zdroje? Kdo ví. Jde zvuk ze sluchátkového výstupu? Je nějaký výstupní signál na SCARTu?
kalsil

#3 Příspěvek od kalsil »

Nie nieje zvuk na ziadnom vystupe a ked dam externu obrazovku alebo zvuk ziadna zmena tma a ticho len ovladacom vzdy ked prepinam blikne cervena dioda v predu na panely
DELONG

#4 Příspěvek od DELONG »

kalsil píše: nevie niekto co s tym dakujem.

Viem daj to do servisu :wink: .
lopez

#5 Příspěvek od lopez »

kalsil

#7 Příspěvek od kalsil »

KONDIK Čo za to chces pripadne kolko.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#9 Příspěvek od PeteBurns »

:) Kondík ty si trkvas :D nerob tu z každého vlákna mystériu :D ved prečo zadara, očividne sa opravami teliek živíš už dlhú dobu, na tom nič nie je, že nechceš byť dobročinný spolok, každý sa niečím živiť musí...ked neopravíš telku fyzicky, neznamená to, že musíš radiť či pomáhať na diaľku zadarmo...napíš do ponúk služieb, čo všetko vieš, čo ponúkaš, určite sa môže ozvať veľa ľudí, ktorí budú mať záujem o profi rady či pomoc, hoci na diaľku...aj rady sa cenia a vedomosti tým duplom...nemá zmysel, ked sa tu vysmievaš amatérom, ktorí sa snažia opraviť telku svojpomocne a sú často úplne mimo :) ponúkni im svoje služby a určite ocenia úsporu času aj peňazí ;) určite je rozumnejšie zaplatiť profíkovi za rady a pomoc a dotiahnuť opravu do úspešného konca, než pokusom-omylom rozvŕtať celú telku a nakoniec to vzdať bez výsledku so zbytočnými nakúpenými komponentami...
kalsil

#10 Příspěvek od kalsil »

Ved ja pišem ze som ochotny zaplatit za spravnu radu
kalsil

#11 Příspěvek od kalsil »

vidim ze mi to tu zamrzlo nikoho nenapada ako dalej, čital som ze casta chyba je ked nefunguje obraz a zvuk ide ale ze nejde ani zvuk ani obraz to som nikde nenasiel pisem len o mojom lg50pk350 mozno ine tv maju ten isty problem ako ja hm skuste nejako poradit dakujem
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“