Digitální měřidlo 199,9mV - galvanické oddělení zdroje

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Andrea

#31 Příspěvek od Andrea »

Ethanol ve vodě má pH 7.0, salmiak ve vodě je kyselý, kyselina chlorovodíková je kyselá...
stasek

#32 Příspěvek od stasek »

Dobrý den přeji. Zakoupil jsem podobné měřidlo, označení má PM438 LCD. Mám problém v odstranění desetinné tečky. Podle manuálu v cizí řeči je tam, že na rozsahu do 20V se propojí body na P2. Když to udělám, tak se po zapnutí napájení objeví na displeji 4 devítky bez desetinné tečky a pomalu slábnou, až zmizí. Připojení měřeného údaje měřidlo v tomto případě neukazuje. Původně má propojeny jen body P3. Podotýkám, že odpory na příslušný rozsah t.j. 20V jsem osadil. Měřidlo fungovalo a ukazovalo dobře. Jelikož ale chci odpojit desetinnou tečku, tak to reaguje jak jsem výše popsal. Poradí někdo v čem je chyba? Díky
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Habesan »

Já bych očekával, že desetinná tečka se pravděpodobněji vypne tím, že ji odpojíš, takže je spíš potřeba nějakou propojku odpájet, než připájet.

Chtělo by to fotky.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
patrikvarga

#34 Příspěvek od patrikvarga »

stasek píše: Když to udělám, tak se po zapnutí napájení objeví na displeji 4 devítky

O tom pochybujem - 3,5 miestny displej.
Odpoj všetky prepojky.
http://www.kysanelectronics.com/Product ... ordID=2620
stasek

#35 Příspěvek od stasek »

Přátelé, děkuji za radu, měli jste pravdu, po rozpojení všech propojek jsem dosáhl odstranění desetinné tečky, vše je OK. Ještě jednou díky. :D
Odpovědět

Zpět na „Poradna“