Zpožděné audio

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
honzik30

Zpožděné audio

#1 Příspěvek od honzik30 »

Mám tuto věž Samsung kdy dochází během nahrávání na usb k 1 vteřině zpoždění myslím že chyba je ve firmwaru protože i jako zesilovač mírně zpožďuje chtěl jsem napojit vstup přímo do koncáku ale nikde jsem tam vevnitř žádný koncák nenašel ta věž má 2x90 watů ale u výstupů jsou jen miniaturní integráčky proto tomu moc nerozumím hledám firmware i píšu do Googlu výrobní číslo základní desky ale hledá mi to bludy myslíte že to nahrávání lze nějak vylepšit aby to zpoždění nebylo jednu vteřinu?

Odkaz upraven. Hill
Eleman

#2 Příspěvek od Eleman »

A nebude to spíše vlastnost?
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Hydrawerk

#3 Příspěvek od Hydrawerk »

To nahrávání se zpožďuje vzhledem k čemu?? Jinak pravděpodobně jsou tam použity digitální zesilovače. Ty bývají v malém SMD pouzdru.
konosuke

#4 Příspěvek od konosuke »

Sorry, jsem jenom uživatel ale tenhle aparát má 2x90W ? To asi u Samsunga platí jiná fyzika než v učebnicích.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hydrawerk

#5 Příspěvek od Hydrawerk »

Který je to přesně model? Tento má jenom 2×35W. http://www.shark.sk/elektronika/audio-s ... w-usb-aux/
honzik30

#6 Příspěvek od honzik30 »

Hydrawerk píše:Který je to přesně model? Tento má jenom 2×35W. http://www.shark.sk/elektronika/audio-s ... w-usb-aux/

Pardon ja se řídil tím co bylo uvedeno v eshopu elektrochrámu a po zaslání potvrzovacího emailu který přišel z elektro planeo jsem věděl který obchůdek to je například tam prodávají našlapané herní pc na kterém běží účetnictví pomalu kde grafika neutáhne ani openoffice nebo počítač lenovo na kterém nelze spustit ani the sims 2 Můj brácha tam sobě kupoval dvě pc nadupanmý stroj chlazený vodou 6tijádro a nejede mu natom GTA4, které já hrahju na kancelářským střepu s přídavnou grafikou. já si také myslím že má 2x35 watů a je ráda že hraje.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“