Repase baterek Narex

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Repase baterek Narex

#1 Příspěvek od Celeron »

Bateriovka vrtačka Narex 12V/1,4Ah. Klasika, v nabíječce odešlá tepelná pojistka primáru trafa a půlka článků zkratovaná. Tepelnou jsem vyhodil a na trafo přilepil vratnou pojistku 95 st.C.
Jindy, pokud je batérek víc najednou, je posílám do Brna do Fulguru. Jenže to jsou možná 3 stovky navíc doprava. Zkusil jsem GES HK, že bych tam někoho dojíždějícího poslal. Chtějí ale 1064,- za repasi 10 článků 1,7Ah. Není to nějaký předražený? Ve Fulguru mi za 9 stovek dělali repasi 12 ks 1,9Ah, větší kapacita o 2 články víc a průmyslový papíráci Panasonic.
Naposled jsem dával repasovat 12/2013, nestalo se něco s cenama NiCd? Že by tenkrát měli ještě skladový zásoby za předdevalvační ceny?
Díky
Jirka
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Asi se s tím budeš muset vyrovnat, tady v Jičíně v modelářské prodejně na Poděbradově to vyjde na přibližně stejnou cenu.
Celeron

#3 Příspěvek od Celeron »

Jen články nebo včetně povaření?
Jirka
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Asi budeme vše předělávat na Lion z výprodejů . Bohužel bude to chtít jeden vícepólový konektor na škatuli aku . Předražený to v každém případě je a fest .
Nakadah

#5 Příspěvek od Nakadah »

18V NiCd 1700mAh mi kamarad zrepasoval za 1150Kc. Uvnitr jsou Sanya 1700SCR papír. Ma nejake hodne dobre ceny za ktere nakupuje a za praci mi snad nic neuctoval. Takze za cena z GESu je fakt dost mimo. Nak
Ruprecht

#6 Příspěvek od Ruprecht »

1064,- za repasi 10 článků 1,7Ah je včetně rozebrání, svaření článků, pojistky, čidla, smontování a záruky?
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Ruprecht píše:1064,- za repasi 10 článků 1,7Ah je včetně rozebrání, svaření článků, pojistky, čidla, smontování a záruky?

Jo komplet, čidlo původní. Nojo, ale jak jsem psal, ve FUB větší kapacita a o 2 články víc za menší cenu.
Jirka
Mira_A

#8 Příspěvek od Mira_A »

Předražený to být nemusí. Záleží prostě kolik dané články na trhu stojí.
Články se jim musí do původního pouzdra prostě vlézt a práce dejme tomu 500 + 50/ks za akumulátor není mnoho.
Tam byly předpokládám NiCd články.
Možná by to bylo lepší předělat na Li-Ion, ty by stačily 4ks, ale zase by asi byl problém s nabíjením.
Klidně může být rozdíl i 50%. Pak kdo si kolik počítá. Těch faktorů může být více.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“