dostal jsem vyřazenej ntb Sony Vaio bez klábosnice, hdd, ram, nabíječky,... (bohužel nevim ani jestli je funkční mámoprkno, ale záložní bat. byla lehce vyteklá, jinak na oko nikde nic podezřelýho) , tak jsem se pustil do rozebírání, ale nedaří se mi ke komponentům najít nějaký podrobnější info - nemáte někdo něco?
Konkrétněji by se hodilo info k napájení/baterce VGP-BPS9/B (origo, články made in Japan, napětí na všech článcích 10,85V, takže min. úplně v pr... nebudou, ale na konektoru nic nenaměřim, při pokusu o ext. napájení jen + a - se nechytá, asi to bude chtít ještě nějakej pin jako hlídání teploty nebo nějakou referenci či co, aby to začalo nabíjet), dps v baterce je MP-106 1-873-410-11 (něco málo jsem "poszukal" na elektroda.pl , ale moc mi to nepomohlo, i když celou dps jsem zatim "neodlepil"/neprozkoumal podrobněji), hodil by se aspoň pinout a info o "palivoměru" ...
Pak mi "padl do oka" displej, ale ten asi samotnej jen tak nerozchodim, co? (i kdyby jen jako podsvícenou ceduli, ideálně aspoň s nějakym jednoduchym ovládáním barev) Zatim jsem ani nezjistil, co přesně to má za podsvícení,podle "INVERTER CONN CN14" (6-pin) to vypadá ještě na klas.CFL (ale nenašel jsem trafo) a obrazovej konektor je 20-pin (CN18 LVDS) na mámoprkně (M722-H) - k tomu náhodou někdo něco nemáte? Ještě jsem ten displej nekuchnul, ale chystam se i na to
Za každý info díky (kdyžtak doplnim event. další potřebný info) a kdyby někdo potřeboval (třeba na oplátku
díky,
Fanda