tak sem sehnal druhy stator ocistil promeril zdal se ok,po vymene to stejne jiskri,tak sem ho vytahl a komutator byl zcernaly od uhliku viz foto ,muze to byt staryma uhlikama? k cemu slouzi ten stredovy sroub na imbus,pripadne jak se to ma seridit.dik
No podle neostré fotky odhaduji zoufalce , který nechal stočit komutátor mysleje , že stroj novým se stane . Používaný bezchybný komutátor má správně černo-hnědou barvu . Svítící měď s napáleným uhlíkem není to pravé ořechové . Zkušenostmi jsem se dostal tam , že výměnu uhlíků dělám jen pro sebe . Ani pro kamárada .
Co jsem z vlastní zkušenosti zjistil, tak po přesoustružení nebo jiném očištění komutátoru mechanickou cestou se to nemá ihned kontrolovat. Jemně to bude jiskřit vždycky po takových úpravách. nechte ten motor nějakou dobu běžet a až si uhlíky trošku sednou, jiskření se zmenší. Nejlepší by jste asi měl, kdyby měl někdo to samé kladivo a vyměnil jste rotory. Jestli by to dělalo neplechu i v tom druhém kladivu, tak asi rotor KO, ale jinak může být chyba i u vás někde jinde, ne?
Co jsem se díval v práci, tak kolikrát hodně jiskří i úplně nové flexy Protool 150 a jiné nářadí. Určité jiskření je podle mě normální, nesmí to jiskřit ale moc.
Některý smirkový plátna jsou korundový a v případě uvíznutí částice mezi lamelama je zaděláno na pozdější průser (korund je mírně vodivý). Komutátor se má sjet na soustruhu na co nejjemnější "špónu" a pak vyhladit dřevěným špalíkem do co největšího lesku.. (roztočit na vyšší otáčky na soustruhu a pritlačením špalíku z tvrdýho dřeva vyleštit)
Moje zkušenost z půjčovny/servisu nářadí ukazuje, že nemusí být ani vadný rotor, ale třeba i stator, stačí když je někde "zkrácený" závit a už se magnetické pole ruší - komutátor jiskří, má to velký odběr.....