Signály Y-Pr-Pb

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Emtec

Signály Y-Pr-Pb

#1 Příspěvek od Emtec »

Ahoj, potřebuji radu. Mám domácí kino na kterém je jak scart tak i výstup se 3 cinchy, které nesou název Y, Pr, Pb. Nevím jak to nazvat jestli YUV nebo RGB. Nebo jestli je to fuk. Ale chtěl jsem vidět jestli bude vidět rozdíl oproti propojení scart scart. Tak jsem (asi špatně) koupil kabel (pozlacený, odstíněný) který má propojení 3xcinch 3xcinch. Jsou popsány Video, Audio Left, Audio Right. Když kabel vrazím do DVD a do LCD je pouze černá obrazovka. Mám nějaký špatný kabel, nebo je vadný nebo co se děje? V nastavení DVD ani LCD se nic nepřepíná, mělo by to jít automaticky. Díky :oops:
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Měly by to být signály YUV. Určitě se nepřepíná v DVD funkce výstupních konektorů, tedy formát signálu, který na nich bude?

Vlákno jsem ti přejmenoval, nic neříkající "POMOC" lavinu odpovědí nespustí a proto je i proti pravidlům.
RadekB

#3 Příspěvek od RadekB »

Budto to propoj kvalitnim SCARTem a nebo musis mit TV se vstupy YPbPr, pak to muzes propojit i tim Cinchem, ale budes potrebovat jeste jeden kabel na propojeni audio. Pokud TV nema komponentni vstup - tedy to YPbPr - tak to tim tvym kabelem nepropojis.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“