Peugeot 306 - dálkové ovládání zamykání

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Peugeot 306 - dálkové ovládání zamykání

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás!
Prosím o radu: Mám Pegueota 306 combi z roku 97 (duben) a chtěl bych do něho pořídit dálkové ovládání zamykání. Potřebuji vědět co všechno k tomu budu potřebovat, co mám na to shánět a potom jestli to je nějak extrémě složité nebo jestli to jde zvládnout v domácích podmínkách. Jestli máte někdo tyhle znalosti a zkušenoi prosím poraďte.
Děkuji!! Kaca
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

Já mám v 306 dálku (infra) ve standardu, ale jinak by neměl být problém použít jakoukoli jednotku, co se prodává, jen je třeba v autě najít jednotku centrálu (pokud nebude vědět nikdo zde, tak doporučuji http://www.peugeot-club.com/forum/ ) a identifikovat dva vodiče pro povely zamknout a odemknout, jsou to pravděpodobně vývody 6 a 9 na jednotce centrálu (vycházím ze schématu, co mám doma). Takže vcelku nic složitého.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Aha. Díky moc! Podívám se na to forum.
Zdravím!!!
pavel71

#4 Příspěvek od pavel71 »

koupíš jakoukoliv uni dálku dle velikosti tvé peněženky a tu dle přiloženého návodu dopřipojíš ke stávajícímu centrálu
dráty na který reaguje centrál hledám za pomoci 12voltové žárovky jednu stranu ukostřím a druhou mám na ostře nabroušeným hřebíku jímž opatrně hledám drát na který to zamkne a odemkne a na tyto dráty pak napojím výstupy z tý uni dálky
nevím na jakej impuls reaguje pougeot takže pokud bys neuspěl s mínusovým impulsem tak to hledání opakuj s připojenou žárovkou na plus 12V
jo a nezapomen mít zacvaklý dveřní zámky jinak se nedohledáš :!:
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Ahoj ! Koupil jsem nějaké uni a zabudoval. Funguje nádherně. Je to mínusák.
Díky a zdravím!!! Kaca
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“