Prokouše hryzec perlinku ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

V polystyrenu se zvířátkům líbí. Původně jsem měl na půdě na zemi izolaci z polyšu a když jsem to likvidoval a nahrazoval Rockwoolem, bylo tam krásný vosí hnízdo a vyžraný cestičky jak od ředidla.

Stejně tak ve sklepě a otevřený okno - děda měl záložní rouru od kamen vycpanou žlutým olejový papírem. Papír zmizel a z něho si ty potvory udělaly hnízdo. Největší vtip byl v tom, že já jsem to vůbec nevěděl, že tam jsou, teda naštěstí byly...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
bu2520

#17 Příspěvek od bu2520 »

ale jinak mám velmi pozitivní zkušenost s montážní pěnou kde to zapěním tam už nikdo nehlodá asi je to pěkně hnusný.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je dost zajímavej nápad a relativně ekologickej.

Asi to bude účinný hlavně v okamžiku, kdy do toho vleze něco ve chvíli, kdy je to zaschlý jen na povrchu.... :D
]
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jiriS »

Ty malý potvůrky jsou chytřejší, než by člověk tušil. Naučily se i nejdřív strčit do pastičky, ta sklapla, potom návnadu vyžraly bez obav... Minerální vlnu využít nejen jako tepelnou příjemnou izolaci, ale i jako zvukovou. Jediný, co zatím nezvládly obejít, je Kumatox smíchaný s ovesnými vločkami. Ale na uvolněné místo se z blízké louky (kdysi pole) přiřítí další a další vlny budoucích spolubydlících. Pokud není možné zcela zabránit jejich průniku do domu, je nutné kombinovat různé pastičky, návnady apod.. A trochu to měnit.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mám spoustu pozinkovanýho plechu ze starýho bazénu - zakopu ohradu, nasadím STOP GEL na zakázané území a opět seřvu kočku za neaktivitu. :D

Takže mě jedna okurka přijde tak na stovku, to bude super bio. Ale pořád lepší, než kapr za 30.000Kč, jak kdysi nadávala jedna matka a manželka rybářů.

http://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/ ... g/d-83433/
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“