forbidden píše:A samy sebe ty pocitace vidi ve svy skupine?
nevidí
Jediný co vidím tak na XP sdílený soubory ale jinak nic
Moderátor: Moderátoři
forbidden píše:Tak ted to nechapu, pokud mas zaply sdileni, tak na kazdym pocitaci pri prochazeni site musis ve sve pracovni skupine videt i sam sebe (svuj pocitac).
U obou pocitacu musis mit ve vlastnostech site nastaveny:
1. protokol TCPIP (to mas kdyz funguje ping)
2. klient site Microsrot
3. sdileni souboru a tiskaren
forbidden píše:Jo tak tohle znam taky, Win98 jsou dost liny a po zapnuti pocitace nekdy dost trva nez muzes prochazet siti. XPcka vypadaji nastaveny v pohode, problem bude na tech 98. Zkusil bych par veci:
1. pohrat si s nastavenim klienta, je tam volba myslim prihlaseni do windows, nebo k siti Microsoft, to nevim ted jiste, nemam to tu ted po ruce
2. zkusit si pohrat s konfiguraci sitove karty, hlavne nastaveni rychlosti a duplexniho rezimu, nejkompatibilnejsi by melo byt 10 MBps a half duplex (mas to doufam spojeny crossover kabelem?)
3. odebrat sitovku ve spravci zarizeni a po restartu nastavit vsechno znova
4. zkusit jinou sitovku (nejkompatibilnejsi je asi 3Com - u tech se mi nikdy nestalo, ze by neco nechodilo)
rezis píše:Co je to s tim popisem jakasi karabicka? Pokud je to ovislink tak v nem je switch. a po uprave softu umi nektere i routovat. Jinak muzou se ti bit adresy v siti pkud je mas pridelene napevno tak je ve wifi siti uz nekdo muze mit.
Já mám na Intel Pentium 2 ( 350MHz ), 192MB RAM dané Win XP Prof. a jede docela v pohodě.jef111 píše:Win2000 poběží úplně stejně jako ty Win98. Jen trochu déle startují, jinak běží pěkně, měl jsem je i na Pentium 150 (ne mmx) s 96MB RAM a taky to bylo použitelné.