Zdravím
Potřeboval bych poradit kde vzít WINTV7_cd_3.5 stáhl jsem si to s jejich stránek http://hauppauge-wintv.en.lo4d.com/ přesto že je tam napsáno FREE tak během instalace chce klíč kde ho vzít? díky
Zkus to rozjet pod Windows Media Center. Podle MS to je kompatibilní.
Sám mám hybridní kartu od Leadteku a taky jsem se vykašlal na jejich soft a rozjel to pod WMC.
forbidden píše:Zkus to rozjet pod Windows Media Center. Podle MS to je kompatibilní. Sám mám hybridní kartu od Leadteku a taky jsem se vykašlal na jejich soft a rozjel to pod WMC.
Kde to sehnat ten WMC?
Add features to Windows 8.1 *
If your PC is running Windows 8.1, you can get Windows 8.1 Pro Pack and enjoy all the features of Windows 8.1 Pro as well as Windows Media Center for $99.99 USD ERP. To buy Windows 8.1 Pro Pack, follow the instructions on this page.
Nějakým způsobem se mě podařilo nainstalovat balíček s Windows media center .Po instalaci jsem se mi objevilo v pravém dolním rohu Windows 8.1 Pro s aplikací media center build 9600 po každém spuštění PC se mi objeví Aktivovat Windows, dá se to nějak vrátit na WIN8.1 nebo co s tím? díky
Já termín aktivace nikdy projít nenechal. Můžu jen hádat, že to bude otravovat dál, zablokovat systém do nepoužitelnosti by to snad nemělo. Funguje ta karta alespoň v tom WMC?
forbidden píše: Funguje ta karta alespoň v tom WMC?
To víš že ano nejlepší na tom je že ta karta funguje i v WINTV 7 možná to chtělo jen něco s toho balíku WMC abych se přiznal já jsem dostal strach a odinstaloval WMC používám WINTV 7 díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
Já pořád mám obavy že mě to jednoho krásného dne blokne do té míry že se to nebude dát s tím nadále pracovat.Tady jsem našel možnost http://www.alza.cz/microsoft-windows-8- ... 484094.htm sice prachy jsou nehorázné ale pořád lepší než mít možná větší problémy.
Možná mám ničím nepodložené velké obavy.
Ještě se chci optat jestli toto bude stačit když jen ten systém WIN8.1 Pro s aplikací Media Center ? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu