zásuvkový rozvod
Moderátor: Moderátoři
zásuvkový rozvod
jimirek píše:Navíc v liště můžeš mít přepěťovku, všecko to vypneš naráz a nebudeš tahat ze zásuvek ve zdi pět rozdvojek.![]()
Tak to mám nyní. Zásuvková lišta má spínač, který při zapnutí svítí červeně. Má to nějaký odběr ? Když nepracuju a nejsem doma, tak to někdy vypínám, ale tím vypnu i modem a telefon. Ale když nejsem doma, tak to snad ničemu nevadí.
Jinak osobně mám taky namontované pod stolem 2 pětinásobné zásuvky s vypínačem a přepěťovkou - jedna napájí a vypíná počítač s příslušenstvím, druhá ostatní co není žádoucí vypínat s PC (světlo apod.) Při vhodném provedení to zvenku vůbec není vidět, přívodní šňůry mám přes větší otvory s krytkami protaženy do prostoru mezi zadní stěnu stolu a zeď takže nepřekáží. Kabely od PC podobně.
Je to výhodné když vznikne potřeba stůl přestěhovat nebo jenom kus posunout - jinak na zdi zbyde hromada zbytečných zásuvek a zase jsi zamotaný v prodlužkách.
Sám jsem takhle na rozkaz "vyššího velení" šiboval nábytkem už 3×...
http://inwolf.cz/inwolf/MAINLINE_flexib ... ystem.html
Škoda že už to nebylo v době, kdy jsem zařizoval kuchyň. Tehdy jsem tam zasekal k lince pěkných pár zásuvek a stejně je to málo.
- monterjirka
Když člověk dobře vybere a pohraje si, může to vypadat docela pěkně.
- Přílohy
-
WIRES IIII.jpg- (98.12 KiB) Staženo 121 x