Sběrné dvory
Moderátor: Moderátoři
Sběrné dvory
Po případě, jak postupovat aby mě připustili k zdejšímu "bohatství"?
Vím, že dřív to šlo (je to tak 8 let z pátky). Jo rád vzpomínám na ty časy, kdy nebyl problém si "zabufeťit" a odnést si z tama spoustu pokladů. Teď říkaj, že tam maj kamery a že mě tam nepustěj.
Kamery tam možná mají ale pochybuju že se záznamem.Jednou jsem tam vlezl a byl tam 2 hodiny zamčenej.. Když na mne naposledy dokonce chtěli volat policii, jako bych provedl kdovíjaký zločin, tak jsem se na to na čas vykašlal. Lidi přišli na to, že lze spousta věcí co tam lidi daj zpeněžit- to je důvod proč tě tam nepustí.
Sháním termostat pro Calex 275 (výr.1992) a přední světlomet na jízdní kolo, na dynamo, baterie ne.
http://www.fastimages.eu/images/vkontejner.jpg
EL34 píše: mají známí, kteří si to berou a pak s tim kšeftují - aukro..
Proč teda nehrát stejnou hru ?
Projet se po Praze, obejít pár SD, zjistit kde ještě pouští a po čase se s ním domluvit na spolupráci ?
Taky jsem to měl tak s Ukrajinkou, jen s tím že každý večer jsem se vypravil na obhlídku, a ráno se za ní zastavil a už jsem jí nemusel ani "přemlouvat", protože poprvé ode mě dostala bakšiš a už si mě zapamatovala
Bohužel tam byla jen na záskok a teď je tam nějakej idiot..
Poslední dobou se toho u nás moc neobjevuje, tak jsem ani za tím chlapem nešel, kdyby mě něco zaujalo tak večer přelezu plot a hodím si to přes plot..
Jo ta ty červený kontejnery na elektro, do kterejch se skoro nedá dostat se vysypávaj taky na sběrný dvůr?
Jo tak že jestli někdo ví o sběrným dvoře v Praze, kde to jde, tak dejte vědět. Po případě můžeme uspořádat "bufeťáckou" výpravu.
- weed_smoker
Apolo13 píše:Jo ta ty červený kontejnery na elektro, do kterejch se skoro nedá dostat
Stačí klíč 13/17 a odšroubovat jednu bočnici v rohu,ani ne celou,u jednoho rohu asi polovinu šroubů vodorovně u dna a polovinu svisle nahoru.Pak stačí ten roh popadnout oběma rukama a zabrat,jako kdybys chtěl kontejner převrátit.Pokud by to nešlo,stačí pod ten plech něco vrazit a zapáčit ho směrem ven.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
zde hlídá.jpg- (26.74 KiB) Staženo 108 x
- weed_smoker
BTW. nemám potřebu prohrabávat červený kontejnery,kromě mobilů v nich stejně nic pořádnýho nebejvá.Lepší je mít konexe někde na údržbě ve fabrice,ve špitále nebo v kovošrotu,kam se házej starý nebo rozbitý desky ze strojů.V tom jsou lepší věci než v krámech z červenýho kontejneru nebo na sběrnýho dvora.