Střešní okno demontáž

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Střešní okno demontáž

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Momentální teplo a čas v sobotu mne dotlačil k tomu , abych rozchodil střešní okno . Pamatuji si , že při montáži snad jenom doklapl sklo a zasunul plechovou pojistku . Takže jsem si myslel , že vytáhnu pojistku a sklo zvednu a nahlédnu do zarezlého mechanismu . Ale ouha , pouhé vytažení pojistky sko neuvolnilo . Kdo zná obecné fígly ? Ležíš , Karle , u vody ?
Honza_dy

#2 Příspěvek od Honza_dy »

Nevím o jaké se jedná okno, ale na feldě bylo tuším nutno ještě vyšroubovat mechanismus na doraz.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Jenomže já kličkou neotočím . A okno jsem si nechal teprve na auto dodělat . Ale jaksi k mistrům montáže to mám přes 40km .....
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Střešních oken do feldy bylo dostupnejch asi 6 variant, některý byly rozměrově stejný a lišily se jen otevíracím mechanismem - takže šly bez dalších úprav díry v kastli zaměnit, jiný byly na tu nebo onu stranu o fous jiný (rozměrově). Myslím že by stačilo zajet do libovolnýho servisu a nesnažit se za každou cenu řešit věc samodomo. Ano, bude to stát nějakou tu pětku navíc, ale vyhneš se dalším případným škodám.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kovar

#5 Příspěvek od kovar »

BOBOBO - stav se a kouknem na to. Určitě to nemáš dál ke mně jako já k Tobě. :)
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
medulin

#6 Příspěvek od medulin »

Na našich střešních oknech Velux je v pantech takový čudlík který se musí zatlačit a dojde k uvolnění a vysazení okna z pantů. :wink:
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od SimonHosa »

Ak okno ešte chceš použiť tak ti nepomôžem,ale ak nie tak to dorieši kno3 napustené naftou =) inými slovami DAP-K :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“