Ako otvorit tieto izbové dvere.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od SimonHosa »

No ja mam 75 kg a som "samy sval"tiež by trebalo dačo robit ale samému sa mi nechce.
rnbw

#32 Příspěvek od rnbw »

Mozno namiesto kopania stacilo zohnat niekoho, kto to odomkne bez kluca.
weed_smoker

#33 Příspěvek od weed_smoker »

Jednou se mi to stalo,pomohlo několikrát do oblasti zámku napálit spodní částí dlaně.U výřezu vyboulený futra jsem pak vyklepal zpátky kladivem.Pokud tam není sklo,stačí napálit ramenem z rozběhu,obvykle míň než pětkrát.Pokud tam sklo je a má zůstat celý,tak jedině zmíněný způsoby (špachtle,vrtačka) nebo ta dlaň.Ona do tejdne přestane bolet.
BTW.Na nový dveře bacha,ten papundekl není tak silnej,co bejval a leckdy se prorazí i holou rukou. :D
EKKAR

#34 Příspěvek od EKKAR »

helios píše:kevin_mitnick
ja som mal tiež 171cm a 90kg, ale odkedy bývam v prírode, viac sa pohybujem, menej sedím pri PC a teraz mám 72kg. Brucho robí aj stres, rýchlo do seba niečo hodiť a zasa niekam utekať, potom to večer dohnať veľkými porciami pred spaním. (tiež som bol kedysi taký). :)
To je přesně vono, 12h šichty, zaměstnavatel nezajistí ani vystřídání na zákonný přestávky, dovolání neexistuje, žere se u stroje...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
helios

#35 Příspěvek od helios »

Viem, o čom hovorím. Ja som zasa podnikal, naháňal sa, niekedy sa s robotou naháňalo aj cez noc, 40hodín na nohách. Výsledkom bola porážka v 46rokoch. Vtedy som si povedal dosť, dostal som druhú šancu, tak ju využijem. Síce už toľko nezarábam, ale žijem pokojnejšie. Byť bohatší ale mŕtvy mi za to nestojí...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Habesan »

Takový zaměstnavatel zaslouží sekyru v zádech.

Sekci bodybuilding tady ještě nemáme (ne že by mi tady chyběla).
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
helios

#37 Příspěvek od helios »

Habesan:
Nie je, ale určite by bola zaujímavá. :wink:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“