Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Fakt zalezi jak kde. Clovek si proste musi budovat vztahy. Taky mne kdysi z SD hnali vidlema. Pak jsem na SD prisel podruhy, potreti, poctvrte... Jednou s papirem, podruhy s bordelem ze zahrady, potreti s nejakym zelezem. pokazdy jsem s chlapem pokecal, hodil cigaro, zeptal se jak mu zere pes a jak dupou kralici... Asi poctvrty mi ukazal radio, ktery vytahnul z bordelu a kdyz ho dal do site tak vybuch a nic... Vysvetlil jsem mu proc a nabidnul pomoc. On otevrel skladiste, ja nasel jiny radio, vzal domu a tam sprovoznil, pak jsem mu zprovoznil vyhozeny televizor a udelal antenu. Dneska kdyz tam ma neco zajimavyho, tak mi rovnou vola na mobil. A od doby, kdy jsem mu nazorne ukazal jak se dela s tim DV rekorderem, co maji ke kameram na SD jsem kamos nejmilejsi...