orava c445

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
toomas

orava c445

#1 Příspěvek od toomas »

mám takový problém s mojí televizí c445. Když ji zapnu do sítě tak nakočí stan-by a po zapnutí ovladačem naskočí ale je jen černá obrazovka a nejede ani zvuk jen to trochu šumí ale jinak nic. napětí jsem měřil a je to v pořádku. připadá mě jako kdyby tam vůbec nešel signál z antény ale na obrazovce se ani nezobrazí zrnění. můžete mě někdo poradit co stím.
toomas

#3 Příspěvek od toomas »

napětí zdroje je OK akorát místo 18V tam je 20V. Na VN trafu jsem měřil akorát výstup 180v a to je taky OK. a ještě jsem zapoměl napsat, že když to vytáhnu ze zásuvky tak se zableskne obrazovka takže vn trafo by mělo být ok.
sambiliong

#5 Příspěvek od sambiliong »

Není to nafest přepnuto do AV? Co to udělá, když připojíš signál do scartu?
toomas

#7 Příspěvek od toomas »

napětí na těch eletich je ok. Na av to nemůže být přepnuto protože jakmile se to zapne tak to vůbec nereaguje na dálkový ani to nejde nálkovým vypnout jenom zapnout. ještě se chci zeptat jestli napětí na pinech 1, 2, 3, 4, 5 procesoru má být stejné protože tam je jen 5V na pinu 1.
toomas

#8 Příspěvek od toomas »

mě osobně to připadá jako by tam vůbec nešel signál nemůže to třeba být kanálovým voličem?
toomas

#9 Příspěvek od toomas »

tak jsem měřil napětí na procesoru a omylem jsem vyskratoval pin 40 a 39 a televize se normálně rozjela. Je možné, že byl nějak zasukovaný ten procesor nebo se tomu taky divíte jako já?
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mourek »

že by paměť? Uvidíš jak to bude dlouho chodit.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“