Nokia E52-1 po navlhnuti black death
Moderátor: Moderátoři
Nokia E52-1 po navlhnuti black death
Schema máš tady: http://elektrotanya.com/nokia_e52_e55_r ... nload.html
Ale vzhledem k tomu, jaké měly tyto modely problémy s procesory, to vidím bledě.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Z dřívějších zkušensostí si myslím, že tebhle telefon už nepojede, ale dám mu pro zajímavost šanci.
Píšu to tady hlavně proto, aby mě někdo nepodezříval z nějakého alibismu, když jsem skeptik u určitých oprav.
P.S.: ta fotka je focena přes mikroskop, který zvětšuje 20x (aby si někdo nemyslel, že jsou v telefonech tak velké součástky).
- Přílohy
-
E52_sch.jpg- (54.11 KiB) Staženo 177 x
-
E52_oxi.jpg- (107.95 KiB) Staženo 185 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- bohumilfulin
Vrat ji to.
- bohumilfulin
Symptomy:
1. nejdrive prestal nabijet (nebylo to vlhkem ani nicim jinym)
2. pak umrel cely cca za 10min
3. po vypajeni N3301 telefon porad nenabehl ani po pripojeni baterky a usb (W7 mely snahu nainstalovat driver)
4. po zapajeni noveho N3301 telefon zije. Jeste se nechce prihlasit na USB jako mass storage. Zrejme konektor. Ale kontakty mam!
Vysledek bodu 3 a 4. CPU nebo Gazoo obvod si zrejme testuje zda je pripojena baterie prave pres tento obvod. Kdyz nedostane odpoved, zustane viset FW a tvari se jako mrtvy.
To se v manualech nepise...
Boro píše:Dik za prispevky,je VRACENEJ a se..e mne to jeste vic,ted ji tam lezi HOSI,cas utekl,my sme se neco novyho dozvedeli a je to v ....,ted bych skousel baterry hack,hardresety,... uz neradte vyhodit hosi...
Ctu to snad po desate, kolikrat to chce treba tecky, za vetama carky a pod. Ale tomu cos napsal ty, fakt nerozumim.