Zajímá mne jestli reproduktory do auta známých masovějších značek jako například Blaupunkt, Pioneer, Clarion nebo třeba Sony a Panasonic jsou horší než značky méně známé a specializované na takovou audiotechniku. Namátkou třeba Hertz, Infinity, JBL, Powerbass, MTX a spoustu dalších, je jich hodně...
Jednou jsem se totiž bavil s jedním člověkem, který prodává autorádia a reproduktory a ten vyloženě zavrhoval značky reproduktorů jako třeba Clarion apod., prostě větší firmy které dělají třeba i ty autorádia. naopak doporučoval ty specializované, které vyrábí jen reproduktory a zesilovače.
Tvrdil mi že reproduktory větších značek co dělají i zdrojové jednotky jsou šmejdy a že je to jenom marketing, kde člověk platí za značku a že špatně hrají.
Vyzdvihoval v nižší cenové hladině (konkrétně to byly reproduktory koaxiální 3-pásmové 130 mm, do 2.000 Kč) značky jako Powerbass a ty Infinity...že dobře hrají například
Ptám se jestli měl pravdu, nebo jen hnojil jedno a vyzdvihoval druhé, na kterém měl větší marži
Jak je to?
Velice díky za reakce!