Ano. Jenom nechápu tvoji snahu "přechcat" překladač. Mojí snahou je vždy mít překlad bez varování. U složitějších projektů jinak pak snadno narazíš. Myslím, že by ti pomohlo nastudovat alespoň základy jazyka C. Na mcu.cz docela dobrý vychází.
Nejde to dal som to pred #include lcd.h a nejde potom som vzal lcd.h otvoril nasiel tam to iste ale na pinic vymazal som to dal tam to od teba a stale to ide na pinic otvoril som aj lcd.c tam nic take nebolo ja uz neviem.
Určitě to funguje, zrovna knihovnu pro LCD od Petera Fleuryho používám. A měním jenom lcd.h. Tento soubor mám ke každému zapojení vlastní. Vyhoď definici konstant LCD_xxx z hlavního programu, podívej se, který lcd.h se překládá.
A zkus prosím používat ve větách tečky, čárky a velká písmena. Opravdu špatně se to po tobě čte.
Preboha nechcite vedieť,kde bola chyba v automatickom reštarte.Ako to že mi to programátor nereštartol??Doteraz všetko po napálení reštartol sám.Zistil som to náhodou ,keď mi došla baterka na kontaktnom poli.Ale teraz zas nejde prevodník nič k nemu nejde a ukazuje 1,25V teda 126C °.