termostat displej na pind

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od SimonHosa »

No ale keby som dal to define pred include lcd.h tak by to bralo moje definicije nie??
FHonza

#17 Příspěvek od FHonza »

Ano. Jenom nechápu tvoji snahu "přechcat" překladač. Mojí snahou je vždy mít překlad bez varování. U složitějších projektů jinak pak snadno narazíš. Myslím, že by ti pomohlo nastudovat alespoň základy jazyka C. Na mcu.cz docela dobrý vychází.
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od SimonHosa »

Nejde to dal som to pred #include lcd.h a nejde potom som vzal lcd.h otvoril nasiel tam to iste ale na pinic vymazal som to dal tam to od teba a stale to ide na pinic otvoril som aj lcd.c tam nic take nebolo ja uz neviem.
FHonza

#19 Příspěvek od FHonza »

Určitě to funguje, zrovna knihovnu pro LCD od Petera Fleuryho používám. A měním jenom lcd.h. Tento soubor mám ke každému zapojení vlastní. Vyhoď definici konstant LCD_xxx z hlavního programu, podívej se, který lcd.h se překládá.

A zkus prosím používat ve větách tečky, čárky a velká písmena. Opravdu špatně se to po tobě čte.
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od SimonHosa »

Preboha nechcite vedieť,kde bola chyba v automatickom reštarte.Ako to že mi to programátor nereštartol??Doteraz všetko po napálení reštartol sám.Zistil som to náhodou ,keď mi došla baterka na kontaktnom poli.Ale teraz zas nejde prevodník nič k nemu nejde a ukazuje 1,25V teda 126C °.
SimonHosa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od SimonHosa »

Už to ide všetko funguje ďakujem týmto to končí.
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“