Kurvítka LIDL
Moderátor: Moderátoři
Takže pro běžné nároky do začátku určitě ta španělka z Lídlu vyhoví.
- weed_smoker
Pak jsme měli ty LIVARNO světla pod linku,jedno vydrželo dlouho a další 4 se měnily kus za kus obvykle v řádu měsíců,někdy i dnů.Při rozebrání se musely štípnout minimálně 2 dráty vedoucí k patici.Je v tom malej noname předřadník osazenej poddimenzovanym nekvalitnim smetim a polovina součástek na desce vyhořelo i s cestama.
BOBOBO píše:Já myslím tím , že vrací peníze , jsou z obliga . Tímto na nich není co hanět . Vždyť to nekupuj . No a proč chceš soudit toho , kdo si něco koupil a nyní to chce opravit . Jsou to jen jeho peníze a jeho boj . Také jsem párkrát "ušetřil" .
No az budes hasit koberec, nebo si vytahovat strepy brusnyho kotouce buhviodkud, tak ti to bude prd platny ze ti vrati tech 199kc
Ne, jasne, je to celkem fuk, at si kazdej vyhazuje prachy za co chce, jen me to prijde jako generovani zbytecnyho odpadu. Z toho materialu se treba dalo vyrobit i neco normalniho, a ne sracka urcena prvoplanove na smetiste.
Ten levnej vercajk je dost risk, treba kdyz mate rozdelanou pulku auta, a rozsype se racna...
Parkrat jsem se pokusil takhle usetrit (napr. Tesco, Baumarkt), a pokazde to dopadlo tragicky. Rekord drzi sada bitu z tesca, pri pokusu povolit srouby v kovu (krizova hlava v hliniku, byl to chladic) akusrouvobakem, a po druhym sroubu z toho byl skoro vrtak.. prislo me ze to vyrabi z olova
Kdybych tuhle sadu potkal znova, tak už ji (zabalenou) asi nepoznám, ale hned bych si ji koupil ještě jednou
No a přidám jeden antikauf- v Mobelixu jsem koupil sadu vrtáků, v plechové skřínce, vypadaly jakž takž dobře. Dodnes se mi žádný neohnul..........protože se všechny rozlítly. Normálně byly asi překalený, jakmile se mě při vrtání jen trochu kously, okamžitě praskaly napodél. Mojí mladé kousek proletěl kolem hlavy. Brrr
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
To už raději třeba 10ohmový odpor paralelně k voltmetru..
Jinak ten ručkový tester má zatěžovací proud vyšší a nepotřebuje druhou baterii pro svoji činnost..
https://plus.google.com/photos/10626421 ... 2761249857
EDIT: Rádio je v provozu asi od konce roku 2008. Našel jsem ho teď na fotce z ledna 2009.
- Přílohy
-
silvercrest radio02.JPG- (179.58 KiB) Staženo 93 x
-
silvercrest radio.JPG- (131.69 KiB) Staženo 113 x
- Artaban001
- Přílohy
-
Aerosmith.jpg- (65.11 KiB) Staženo 104 x
- pocitujlasku
- serviceman