Aktualizace MS14-045 - u W8.1 odinstalována, vyřešeno.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Eleman

#16 Příspěvek od Eleman »

No pánové odinstaloval jsem a aktualizace flashplayeru píše, že mám anglickou verzi win 7 (to by ještě nebylo tak strašný) a současně při každém restartu, nebo spuštění pořád dokola nabízí instalaci české jazykové sady pro office (přesto, že je v češtině), která se nezdaří, to už je horší. Obnovení systému nepomohlo. :evil: :evil: :evil: Do pr.....
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

serviceman píše:Například pokud máte v systému jeden nebo více doinstalovaných písem ve formátu OTF, která jsou uložena v nestandardních adresářích.

Jak může tohle na supermoderním OS způsobit modrou smrt ? To začíná být nějaká MS verze Eboly...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
dalik

#18 Příspěvek od dalik »

Tak já tu modrou smrt chytil... při každém restartu. Jinak týká se to především Win7 64bit, ostatní systémy jsou v pohodě. A prý je to způsopbeno nainstalovanými nestandardními písmy, což mám taky. nakonec jsem to celé přeinstaloval (už to chtělo)...
Líp už bylo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“